yakın zamanda bir modem alıcam çektiğim modem sayesinde hayatım karardı o yüzden olabildiğince sorunsuz bir modem istiyorum kafamda şuan model olarak airties var önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
Airties iyidir yalnız açma kapama tuşu sorun yaratabilir. Önerebilceğim tek airties. Benimkide nadir bulunan modellerden 4 tane lan girişi var. RT-215
zyxel dışında ne alıyorsan al

Benim ki Air Tries RT-215 ve çok memnunum .
Tplink kullanıyorum Memnunum.
Bende Everest SG-1500 var. Kablosuz olmasının yanında 4 tane de ethernet portu var. Bilgisayarı alırken almıştım modemi de ve şu ana kadar bir sorun yaşamadım tavsiye edebilirim

(06-19-2011 07:31 PM)xl3oodykillxx Yazılan: [ -> ]Benim ki Air Tries RT-215 ve çok memnunum .
vay aynısını kullanıyoruz demek

(06-19-2011 07:22 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Airties iyidir yalnız açma kapama tuşu sorun yaratabilir. Önerebilceğim tek airties. Benimkide nadir bulunan modellerden 4 tane lan girişi var. RT-215
Bende Airties RT-210 var. Rahat 4 yıllık bir modem vede üretimde değil artık ama denkleride piyasada mevcut. RT-1xx serileri sadece kablolu RT-2xx serileri Kablosuz bağlantı olanağıda veriyor.
En azından sistemleri değişmediyse böyle hala.
Airties harbiden çok sağlam hatırlarım açma tuşu bozulmuştu Modeme vurarak res atardım

Huwaiee kullanıyorum, pişmanım. Geçen yıl Airties kullanıyordum hiç lag gibi sorunum pek olmuyordu. Sen hangisini kullanıyorsun? Lag modemden kaynaklanıyor mu?