Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sosyal Bilimler sınavı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Giren arkadaşlar nasıl geçti sınav hakkında yorumlarınızı alayım merak ettim.Şahsen sınav basıt olduğu kadar bilgi ve dikkat istiyordu felsefe soruları ılk sınava göre bıraz daha basıtdı ve bılgıye dayalıydı hepsı
Geçmiş Olsun İbrahim Kazanırsın İnşallah Smile
Sağolasın Mete gelecek seni senide görecezSmile inşAllah hayırlısı ne ise o olsun
Ben LYS yi pek sallamadım açıkcası hiç test çözmedim tekrar filanda yapmadım resmen derste ne dinlediysem onlarla girdim. Çok salladım öyle böyle değil bayaa salladım fazla boş bırakmadım bildiklerimle filan orta seviye bi puan alırım Big Grin
İnşallah güzel puanlar gelir arkadaşlar.
Hoca faktörü çok çok önemli bencede. Coğrafyada 3 sınavada hiç çalışmadım hocanın deftere yazdırdıkları ve anlattıklarıyla 3 sınava girdim 60 59 68 aldım.
(06-19-2011 04:21 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Ben LYS yi pek sallamadım açıkcası hiç test çözmedim tekrar filanda yapmadım resmen derste ne dinlediysem onlarla girdim. Çok salladım öyle böyle değil bayaa salladım fazla boş bırakmadım bildiklerimle filan orta seviye bi puan alırım Big Grin

Bknz: 280 alıp orta seviye demek Big Grin
(06-19-2011 07:35 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]
(06-19-2011 04:21 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Ben LYS yi pek sallamadım açıkcası hiç test çözmedim tekrar filanda yapmadım resmen derste ne dinlediysem onlarla girdim. Çok salladım öyle böyle değil bayaa salladım fazla boş bırakmadım bildiklerimle filan orta seviye bi puan alırım Big Grin

Bknz: 280 alıp orta seviye demek Big Grin

Big GrinBig Grin Beyin Bedava
Daha 2 senem var Girmiş arkadaşlar inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Referans Adresler