Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bugün yasanan bakım sorunu.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler ben bugün sabah bakım başlamadan önce charımı %40'a kadar kastım ve %5sp e, ex bonusu gibi itemler aldım.Ancak bakımdan sonra bunların olmadğını ve kasmış olduğum yüzdeninde akşam bıraktığım gibi %0 olduğunu gördüm. Yetkililerin bu durumdan kurtarmalarını istiyorum.

Nick:rhyco3 Level:11

Not:Bronz premiumum var o yüzden rahat cıktım %40'aadamım
roll back olmuş herkezde gitmiş yapcak bişey yok Sad
En azından bi telafi için expbonusu veya bi event yapılmalı çünkü ben bilmiyodum bugün bakım olucağını sonuçta sabahın köründe kalkıp oynuyoruz. :/
böyle saçmalık olmaz paranla alıyosun adamlar bir güncelleme yapıyor ah kusura bakmayın silinmiş itemleriniz falan yapcak birşey yok sağlık olsun
Hocam nasıl saglık olsun bi amaçla imkanlarından kısıp kasıyosun charını Big Grin mantıksız.Sessiz kalmak.
Sessiz kalmayacaksan gamerfirst.com gireceksin warrock forumunu açacaksın yazacaksın. Her şeyi yetkililerden beklemekten vazgeçin az
O forumda bu konunun durma süresi en fazla 10 dakikadır.Bu forumda benimle aynı duruma düşen arkadaşlarla anlaşabilirsek.Daha fazla ses getirme ihtimalimiz vardır.
Rollback den korunmak için yüksek levellar %1 aldığınız zaman oyundan çıkın, tekrar girin.
Referans Adresler