-Netim geyet hızlı ama oyuna girince tam action yerlerinde takılıyor 1 saniye sonra düzeliyor ama tabi genelde ölmüş oluyorum.
-Teke tek kaldıgım adamlarda da 2 miz de öluyoruz lagger gibi cevaplar alıyorum hemen
Win7 ultimate 32 bit
İntel Pentium Dual CPU e2200 @2.20 GHz işlemci
2 gb ram
NVIDIA GeForce 210 ekran kartım var
Format mı atsam diye düşünüyorum bu sorunları çözebilmek için
Şimdiden sağolun.
Bence gamebooster unibluespeedupmypc ccleaner gibi programlarla pcni hızlandır.Netinde sorun yok bence pcde sanırım...
benim download 3.50 mb/s upload 0.60 mb/s ping : 80 ama hiç lag ve kasma olmuyor format at bence

benim download 0.49 mb/s, upload 0.11 mb/s, ping 22m/s. bendede lag ve kasma çok azda olsa var.
İşlemcin çok kötü. O işlemciye bir de win7 yüklersen tabi öyle olur.
GameBoosteri kullanma oyun hata veriyor.
SpeedUpMyPc bilgisayarındaki sorunları onarmak için serial istiyor
System Care 4 kullan

(06-19-2011 02:10 PM)Raßdem0n Yazılan: [ -> ]GameBoosteri kullanma oyun hata veriyor.
SpeedUpMyPc bilgisayarındaki sorunları onarmak için serial istiyor
System Care 4 kullan 
sen system care 44 ü kullanıosan neden hala kasıo

Evet işlemcinin kötü oldugunu biliyorum değiştirmeyide düşünüyorum sadece warrockta değil diğer oyunlardada sorun yaratıyor.
CCleaner kullanıyorum zaten Raßdem0n un da dediği gibi gamebooster oyunda hata yaratıyor. System Care 4 u kullanayım bi o da olmadı format oda olmadı işlemciyi değiştiririm. Yeni işlemci için öneri yaparmısınız çok fazla pahalı olmayacak ama oyunlardada soun yaratmayacak bi işlemci?
(06-19-2011 02:16 PM)whyhiqh0ne Yazılan: [ -> ]Evet işlemcinin kötü oldugunu biliyorum değiştirmeyide düşünüyorum sadece warrockta değil diğer oyunlardada sorun yaratıyor.
CCleaner kullanıyorum zaten Raßdem0n un da dediği gibi gamebooster oyunda hata yaratıyor. System Care 4 u kullanayım bi o da olmadı format oda olmadı işlemciyi değiştiririm. Yeni işlemci için öneri yaparmısınız çok fazla pahalı olmayacak ama oyunlardada soun yaratmayacak bi işlemci?
Bu sandığın kadar basit bir iş değil. Önüne gelen işlemciyi takamazsın anakarta. Soketlerin aynı olması gerekir. Bu yüzden anakart model yaz ona göre tavsiye verelim