Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Game Start gelmiyo
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadşlar warrocka girmek için masa üstündeki simgesine tıklıyorum.İlk aşamada gelen programda sorun yok ok diorum.İkinci açılan programda GAME START dieyemitorum.Biri yardm etsin lütfen
genel sorun beklemen lazım
pach gelcek o yüzden kimse giremıyor oyuna ....
Genel bir sorun patchi atmıyor -43 MB hatası var.
Bendede aynı sorun var kaldırıp tekrar yüklemeyi denedim simdi ise patch gelmiyor...
aynen server göçtü ztn Big Grin haha
bu warrock için bi daha g1 veya premium alırsam ne olayım.Yav bigün bakım olur bi gün yeni pavcht gelir.Bir türlü oynayamadım şu oyunu.Premiumlar g1 ile alına silahlar boşa gidiyo.Yeter be Angry Ss.gif
(06-19-2011 01:36 PM)orumar20 Yazılan: [ -> ]bu warrock için bi daha g1 veya premium alırsam ne olayım.Yav bigün bakım olur bi gün yeni pavcht gelir.Bir türlü oynayamadım şu oyunu.Premiumlar g1 ile alına silahlar boşa gidiyo.Yeter be Angry Ss.gif

Sakin ol genç. Adamların bir bildiği vardır. Hiç bakım olmasa patch gelmese oyuna lagtan hackten girilmese daha mı iyi ? Bir kaç saat bekleyeceksin sonra rahat oyun oynayacaksın böyle düşün. Zaten mevcut bağlantı sorunu yüzünden doğru düzgün oyun oynanmıyor şu anda. Büyük ihtimal bu sorunu onarmakla uğraşıyorlardır Wink
War Rock böyle bir oyun kardeş valla biz 4 senedir katlanıyoruz bağımlı hale gelmişizz Smile
Oyun bakıma alındığı zaman yada bir sorun olduğu zaman silahların süresi durmalı bence ...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler