Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun açılmıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Herkese sordum.Galiba genel bir sorun.Ok tuşu gelmiyor ve oyun içindeyken takıldı.Oyunda olan var mı?
Aynen birader bendede ayni sikinti var şimdi Sad
Aynen birader bendede ayni sikinti var şimdi Sad
el sonu skor tablosu geldikten sonra takıldı bidahada giremedim OK gelmiyor off 2 gün yoktum neden o zaman olmaz bunlar Angry
Of ya az önce yazdım shoutboxa cevap gelmedı bende bir sorun vardır diye kaldırıp kurdum oyunu Smile Genel sorunmuş meğer. Bekleyelim görelim.
Genel bir problem.
(06-19-2011 12:21 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]el sonu skor tablosu geldikten sonra takıldı bidahada giremedim OK gelmiyor off 2 gün yoktum neden o zaman olmaz bunlar Angry

VALLA AYNISI EL SONU OLDU LOBYE DONEMEDIM CIKMAYA ÇALIŞTIM OLMADI SONLANDIRDIM WARROCKU SIMDIDE GIRMIYOR Ss.gif oyunda olan varmı??
Daha demin OK tuşu geldi . Tıkladım. Haberlerde değişik şeyler yazıyordu haberlere tıkladım exe kapandı Big Grin şimdi yok yine OK tuşu
aynen el bitti oyun bitti
Bendede el bitti oyun bitti korkuyorum. Umarım kısa sürer çünkü o kadar premium vs vs. aldık. Boşa gitmesini istemeyiz :/
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler