Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sevgili Forum arkadaşlarıma itafen.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet Metin , Alican , Burak , Yaseki , Semih ve sayamadığım tüm forum arkadaşlarıma ve abilerime bu güzel aşk şarkısını armağan etmek istiyorum yandan.gifKEŞŞŞŞ

(direk link veriyorum)

http://www.facebook.com/video/video.php?...6&comments
aşıkmı oldun + bütün modları saymışşın havada yağ kokusu var Smile
(06-18-2011 11:10 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]aşıkmı oldun + bütün modları saymışşın havada yağ kokusu var Smile

Big Grin
(06-18-2011 11:10 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]aşıkmı oldun + bütün modları saymışşın havada yağ kokusu var Smile

bende diyorum ne kokuyor Smile
Yok şu sıralar sürekli hakkımda bire suçlama olduğu için uyarı üstüne uyarı alıyorum o yüzden onları yazdım bir imâ var ancak yanlış anladın olsun canın sağ olsun renkdaş Big Grin
(06-18-2011 11:18 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Yok şu sıralar sürekli hakkımda bire suçlama olduğu için uyarı üstüne uyarı alıyorum o yüzden onları yazdım bir imâ var ancak yanlış anladın olsun canın sağ olsun renkdaş Big Grin

ne yanlışı akşam akşam şakalaşıyoruz bunuda kaldırırsın artık ne dedimki Smile
Şarkının mp3'ü mevcutmu Berkay Big Grin

Burak Kandöker

Kendini çok fena kaptırmış hoşuma gitmedi değil Smile
Dırıt dırıt Big Grin Big Grin Big Grin ya bu çocuğa bitiyorum mp3 ünü bulabilirsen Metinin de dediği gibi bana da verir misin? Big Grin
Arıyorum bulursam atarım beyfendi Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler