Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Adeks Canlı Yayın Kaytıları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Keşke o gün hiç bitmeseydi Smile
Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi malesef bununda sonu var =)
(02-09-2010 07:21 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi malesef bununda sonu var =)

Öyle abicim Smile Benim için bir sorun yoktu çok rahattım ama siz bayağı yoruldunuz sanarım. Umarım sizde eğlenmişsinizdir.
heeheheheh finali çok iyi sunmuşum Big Grin Big Grin Big Grin Alperi epey aşalamışım ama idare etsin Big Grin

AHAHAAHAHAHAHA Yarı Final Eventında Duygu abi oyun başlamadan once bir intro yaparken konusma sonunda çok sesli geğirmişti Big Grin Big Grin Big Grin Ben kayıda almadı sanmıştım Big Grin Big Grin Big Grin

Garrrg diye ses geliyor ya Big Grin
(02-09-2010 07:25 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]heeheheheh finali çok iyi sunmuşum Big Grin Big Grin Big Grin Alperi epey aşalamışım ama idare etsin Big Grin

Big Grin Alper o
Offf ilk maçta Cadoro'daki spiker ne öyle Big Grin Nickleri öyle okuyorki tam bir fiyasko Big Grin v4rlox = "YORLAKS" LoL Big Grin
(02-09-2010 07:30 PM)VaRLoX Yazılan: [ -> ]Offf o spiker ne öyle Big Grin Nickleri öyle okuyorki tam bir fiyasko Big Grin v4rlox = "YORLAKS" LoL Big Grin

Onları Cris sundu. Kendisi Warrock ile o gün tanıştı =) =) Ama dev ekranda görüntü çok kötü idi. Ondan okunmuyordu :/
(02-09-2010 07:31 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(02-09-2010 07:30 PM)VaRLoX Yazılan: [ -> ]Offf o spiker ne öyle Big Grin Nickleri öyle okuyorki tam bir fiyasko Big Grin v4rlox = "YORLAKS" LoL Big Grin

Onları Cris sundu. Kendisi Warrock ile o gün tanıştı =) =) Ama dev ekranda görüntü çok kötü idi. Ondan okunmuyordu :/

LoL Big Grin Anlamıştım zaten War Rock'tan anlamayan biri olduğunu. Maçı anlatışından belli Smile Ama Yorlaks ne ya Big Grin
bende offline diyor napıcaz??
Offlinesa bırak offline kalsın dokunma =)
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler