Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Riccitiello: "MW3, gerçekten iyi bir oyun"
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Call of Duty serisi, yıllardır FPS oyunları kategorisinde zirveyi kimseye bırakmıyor. Öte yandan başta EA olmak üzere birçok firma da pazardaki liderliği ele alabilmek için birçok oyunla CoD'un karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz yıl, Medal of Honor ve Bad Company 2 ile şansını deneyen EA Games, aşama kat etmiş, ancak "pazar liderliği" konusunda başarılı olamamıştı. Bu yıl ise, Battlefield 3 ile geliyor ve her zamankinden daha fazla iddialılar.

[Resim: 5.jpg]

EA'in Ceo'su John Riccitiello, yaklaşmakta olan savaştan önce, rakipleriyle ilgili konuşmayı ihmal etmedi. Riccitiello, Call of Duty'nin gerçekten iyi bir oyun olduğunu söyledi. Bunu söylerken Disneyland benzetmesi de yapan Riccitiello, sanırız Call of Duty'nin her yaştan kesime hitap ettiğini, böylelikle de pazarlama başarısını elde ettiğini düşünüyor.

Riccitiello, Battlefield 3'ü ise, tabii ki daha fazla övüyor. "Bizim oyunumuz daha gerçekçi ve birçok yönden daha iyi. Işıklandırmalar olsun, animasyonlar olsun, parçalanma efektleri olsun, araçlar olsun çok daha iyi. Bu üründe hoşunuza gidecek çok şeyin olacağını ve bunun büyük bir savaş olacağını düşünüyorum" diyor.

Bakalım kazanan kim olacak?
Merakla bekliyorum eray çıktıgı gün alıcam ps3'e Black ops idare ediyoruz şimdilik ama bu Mw3'te Zombi olucakmı bilgin varmı
Şuan için resmi bir açıklama yok malesef ama zombi mod olmayacak diye birkaç söylenti dolanıyor etrafta

Burak Kandöker

MW3 ün konusu farklı olucak MW2 nin devamı gibi birşey olucak bölüm bölüm yani tek bir konu üzerinden gitmicek zombi mod olacağını sanmıyorum ama belli olmaz
Senaryo açısından tabikide Cod serisinin karşısına bfbc2 ve moh geçemez grafik açısından pekde farkları olmadığını sanıyorum.Fakat iş fiyata gelince Cod biraz daha indirim yapmalı yok hatta baya bir indirim yapmalı.Oyun sektörü baya para getiriyor gerek online gerek ofline.
Zombie Mode Treyarch'ın yaptığı oyunlarda oluyor sanırım.
Grafik konusunda gerçekten BF3 çok iyi ancak sadece ilk iki Modern Warfare oyunu için 3.'yü oynayacakların sayısı bile çok fazla. BF3'te o uçaktan düşerken adamı tabancayla vurma olayı oyunu gözümden düşürdü
Referans Adresler