Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Dc Sorunu.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar yeni patchden sonra malumunuz oyun yine bozuldu her patch oldugu gibi engerene oynuyorum uçak savar veya tanktayken sorun yok uçağa bindiğim an dc alıyorum cqc oynarken böyle bişi olmuyor sadece bg'de uçaklarda oluyor bu sizdede böyle bi sorun var demi
A10 ile adam vurduğum zaman, MD ile savarı vurduğum zaman, Rf ve Kf ile adam vurduğum zaman, MP5 ile adam vurduğum zaman, Apachi ile stingerlı adamı vurduğum zaman...

Say say bitmezbeyfendi
Sen yine en azından DC yiyosun benim internet biraz düzeldi fakat bu seferde oyun yarısında bilgisayar komple kapanıyor Big Grin
(06-18-2011 01:16 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Sen yine en azından DC yiyosun benim internet biraz düzeldi fakat bu seferde oyun yarısında bilgisayar komple kapanıyor Big Grin

Emrah'tan beter oldun bugun Smile victory.gif
Hakaret içerikli mesajlar yazmayalım, lütfen.

Konu ile alakası olmayan mesajlar silindi, dikkat edelim arkadaşlar bunlara. Saçma sebepler yüzünden tartışıp, kendimizi küçük düşürmeyelim.
engrede ucakla ilk vurdugumda sunucuyla baglantı kopuyo bu sorun herkeste var sanırım Smile
Herkeste var sorun. Resmi forumda bu konuyla ilgili teknik ekipten Jericho, konusunda bir kaç soru soruyor. Orayı cevaplayarak onarım sürecini hızlandırabilirsiniz. İbrahim (Zekeriya White) konu açmıştı bugün bununla ilgili.
Referans Adresler