Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternet bağlantısı sorunum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben geçen gün modeme reset atmama rağmen hala pingim 999 neden acaba? Ne yapmam gerekiyor normale inmesi için?
Adaş netini kaç kişiyle kullanıyorsun + İnternet hızın + upload hızın ne kadar yazarsan yardımcı olabilirim Smile
Senin pingin inmiştirde kardeş. Senle dalga geçiyorlardır Smile
(06-18-2011 12:14 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Adaş netini kaç kişiyle kullanıyorsun + İnternet hızın + upload hızın ne kadar yazarsan yardımcı olabilirim Smile

Tek ben kullanıyorum da internet hızımın upload hızımın kaç olduğunu bilmiyorum pek bilgisayarla alakam olmadığı için nereden bakılıyor?

(06-18-2011 12:15 PM)MuhSin Yazılan: [ -> ]Senin pingin inmiştirde kardeş. Senle dalga geçiyorlardır Smile

Yok bee ben görüyorum karşıyı 999 Big Grin
(06-18-2011 12:16 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]
(06-18-2011 12:14 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Adaş netini kaç kişiyle kullanıyorsun + İnternet hızın + upload hızın ne kadar yazarsan yardımcı olabilirim Smile

Tek ben kullanıyorum da internet hızımın upload hızımın kaç olduğunu bilmiyorum pek bilgisayarla alakam olmadığı için nereden bakılıyor?

(06-18-2011 12:15 PM)MuhSin Yazılan: [ -> ]Senin pingin inmiştirde kardeş. Senle dalga geçiyorlardır Smile

Yok bee ben görüyorum karşıyı 999 Big Grin

http://speedtest.turktelekom.com.tr/
Burdan
O zaman sorun sendedir.
İndirme hızı 7.77, yükleme hızı 0.62 Big Grin
Sen el lag'dın diğer el normal . Bence senin internete kaçak giren var Big Grin
(06-18-2011 12:21 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]İndirme hızı 7.77, yükleme hızı 0.62 Big Grin

8 Mb İndirme hızın Upload hızında iyi denebilecek kadar hızlı sorun yok internetinde oyundaki sorundan dolayı lagsındır patch'den sonra oyunda baya bi sorun var ben paso dc oluyorum oyunda çok lag yani sorun sende değil gamerfirst'te Smile
(06-18-2011 12:28 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]
(06-18-2011 12:21 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]İndirme hızı 7.77, yükleme hızı 0.62 Big Grin

8 Mb İndirme hızın Upload hızında iyi denebilecek kadar hızlı sorun yok internetinde oyundaki sorundan dolayı lagsındır patch'den sonra oyunda baya bi sorun var ben paso dc oluyorum oyunda çok lag yani sorun sende değil gamerfirst'te Smile

Patchden önce de böyleydi sonrada böyle farkeden bi şey yok Ss.gif Kablosuz bağlanıyorum bu yüzden mi acaba?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler