Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayar Warrock'dayken dc yiyor!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler benim arkadaşın pc'sinde Warrock açıldımı 10-15 en geç 20-25 dakka sonra dc yiyor.Sizce bunun sebebi ne olabilir?

Ram:2 GB
Ekran Kartı:512 MB
Laptop mu Desktop PC mi ?

TaTy

İnternet bağlantın kopabilir ayrıca Warrock'un şu anki sunucu durumu çok kötü , bu yüzden DC yiyor olabilirsin.
Kablolarını kontrol ettir banada oluyordu aynısı.Çok çektim bu dertten.Ttneti veya hangisini kullanıyorsan ara ağlarını gözden geçirsinler olmadı kablolarını kontrol ettir derim ben.Tabi bunlar haricinde bisürü sebebi olabilir.
Leptop değil.Ayrıca pc dc yiyor.Ekran direk kararıyor sonra otomatik tekrar açılıyor.
Beyler bi tekrar bakarmısınız konuya?
Muhtemelen anakarttan kaynaklanan bir sorun olsa gerek.

En yakın zamanda bir bilgisayarcıya götür ve derdini anlat, aksi taktirde chipsetin yanar ve 100-150 Lira zarara girersin. Bendede bir zamanlar böyle bir sorun vardı, 1-2 hafta geçti, format attım, virüsleri temizledim gene geçmedi. Bi' gün tam War Rock oynarken DC yedim, ekran karardı, kasa kapandı ve bir daha açılmadı.
Bilgisayarcıya götürdüğümde chipsetin yanmış dedi. Yani o anki ruh halimi tahmin bile edemezsiniz. İmkanım yoktu, evde beş kuruş param yoktu, daha önce götürmediğime bin pişman oldum.

Dediğim gibi, en yakın zamanda bir bilgisayarcıya git kasan ile beraber.
(02-10-2010 10:42 PM)Grief-Stricken Yazılan: [ -> ]Muhtemelen anakarttan kaynaklanan bir sorun olsa gerek.

En yakın zamanda bir bilgisayarcıya götür ve derdini anlat, aksi taktirde chipsetin yanar ve 100-150 Lira zarara girersin. Bendede bir zamanlar böyle bir sorun vardı, 1-2 hafta geçti, format attım, virüsleri temizledim gene geçmedi. Bi' gün tam War Rock oynarken DC yedim, ekran karardı, kasa kapandı ve bir daha açılmadı.
Bilgisayarcıya götürdüğümde chipsetin yanmış dedi. Yani o anki ruh halimi tahmin bile edemezsiniz. İmkanım yoktu, evde beş kuruş param yoktu, daha önce götürmediğime bin pişman oldum.

Dediğim gibi, en yakın zamanda bir bilgisayarcıya git kasan ile beraber.

Aynen bendede birgün cs oynarken pc bi dondu ekran gitti kapattım açayım pc yi dedim açılmadı
Sağolun cevaplar için denicek arkadaşım.
Referans Adresler