Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Baglantı kopma hatası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
http://forums.gamersfirst.com/index.php?...80173&st=0

Evet arkadaslar oyunda baglantı kopan arkadaslar bu hatanın gıderılmesı ıcın jerıcho 1 konu actı ve konuda sıze 5tane soru soruyor

We're trying to recreate these problems players have been getting.

If you are getting crashes or getting "Connection Terminated" errors, please post the following information:

What MAP / MODE were you playing?
What vehicle were you in?
What weapon were you using?
What action were you doing? i.e. sprinting, weapon swapping, reloading ect.
How many times has this problem occurred since your recent update?

Giving us this information will help us out tremendously!

Thanks!

1.hangı map ve oyun modunda oynadıgınızda kopuyor
2.hangı araç kullandıgınızda kopuyor
3.hangı sılahı kullandıgınızda kopuyor
4.Ne yapıyorudnuz o zaman catısıyormuydun mermımı dolduruyorsun vs.
5.Guncellemeden sonra kac kez böyle hata aldın
dıye 5adet soru sordu foruam gırıp bu formu doldurun bu hatalar kapansınDOST

İnşAllah yardımcı olabilmiştirim
sağolasın umarım en kısa sürede düzeltirler şu sorunu exp alamıyoruz bu hata yüzünden.
Engerene uçak'ta crater heli'de cqcde hiç kopmuyor ama
Ravello'da ara sıra kopmalar oluyor
(06-18-2011 10:00 AM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Engerene uçak'ta crater heli'de cqcde hiç kopmuyor ama
Formu doldurup bu hatayı bildirin sizin için daha iyi olur
Ben sildim yükledim benim hatam daha değişik Cannot executive file! hatası değişmedi karantinadan alamadım tekrar. Norton antivirüs kullanıyorum napmam gerekiyor ?
(06-18-2011 10:46 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Ben sildim yükledim benim hatam daha değişik Cannot executive file! hatası değişmedi karantinadan alamadım tekrar. Norton antivirüs kullanıyorum napmam gerekiyor ?

Norton un bu yılki ürünü nod32 gibi warrocku viruslu bulup engelliyor gecmise bakarak bunu devre dısı bırakabilirsiniz
(06-18-2011 10:50 AM)zekeriya white Yazılan: [ -> ]
(06-18-2011 10:46 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Ben sildim yükledim benim hatam daha değişik Cannot executive file! hatası değişmedi karantinadan alamadım tekrar. Norton antivirüs kullanıyorum napmam gerekiyor ?

Norton un bu yılki ürünü nod32 gibi warrocku viruslu bulup engelliyor gecmise bakarak bunu devre dısı bırakabilirsiniz

Hacı ben bayadır oynamıyorum nasıl yapılıyor falan hiç bilgim yok çok uğraştım beceremedim TV nasıl veriliyorsa veriyim bakar mısın? Big Grin
Yapmasına yaparım ip ve şifreyi özelden yolla biraz yavaş olsak telden ağrı yapmaya calisacam ins olur
(06-18-2011 11:11 AM)zekeriya white Yazılan: [ -> ]Yapmasına yaparım ip ve şifreyi özelden yolla biraz yavaş olsak telden ağrı yapmaya calisacam ins olur

Hacı telden giriyorsan salla be sonra yaparsan benim acelem yok zaten. Eve gittiğinde anca Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler