Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Abp Realoded :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Gamersfirst bu oyunu kotası olanların ailesine incir ağacı dikmek için kotasız olup interneti yavaş olanlarada sabırını zorlamak için yapmış.Resimde kırmızı işaretlediğim yerlere bakın.Kendi sınırlarımı ve internetimi zorladım 5 saat nedemek ya.
[Resim: apbk.jpg]
By kelleci456 at 2011-06-17
bu oyun 5 para etmez sakın yükleme kotana yazık
bu oyun bana göre değilBig Grin 40mb pacht gelıyor wrye kac dk beklıyorum bunda hıc beklıyememBig Grin
Ben birşey indirirken 30-40 kb ile indiriyorum 8mb olmasına rağmen. Sen yine 1mb ile indiriyorsun Smile Bu arada indirdiğine pişman olucaksın bence daha fazla sabrını ve netini zorlama
Acayip güzel diyorlar internette yüklemişler
Çok harika bir oyun evet karışık anlamanız zor 3 günde ancak bir şeyleri oturtursunuz ancak ben öğrendim ve çok büyük zevk alıyorum oyun tam bir harika !
Ben 1 gece oynadım oyunu. Görev almayı, çaldığın arabaları satmayı, kıyafet almayı, gasp yapmayı falan buldum da polis bana ateş ediyor ben polise ateş ediyorum ölen yok canı azalan yok. Bıraktım sonra
Değmez bence salla gitsin.
Gayet güzel oyun bence.Warrock'dan sıkılınca giriyoruz sarıyor beraber oynayınca.
Ölümüne warrock derim Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler