Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Güncellemeden sonra gelen yenilikler.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Chapter 3 te gelecek olan yeniliklerden bazılarını daha önceden duyurmuştum zaten silah ve map yenilikleri, yeni araçlar gibi. Bazıları da sürpriz olsun.Chapter 3 tek bir patchte değil de parça parça gelmeye devam ediyor.
hızır ın profilinde yayınlanan yazı bu
(06-17-2011 09:26 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Khali'deki uçağa biniliyor Big Grin

Bu güzeldi Big Grin Artık medic ile her hangi bir aşk yaşayabiliyorsun.
(06-17-2011 11:42 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]
(06-17-2011 09:26 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Khali'deki uçağa biniliyor Big Grin

Bu güzeldi Big Grin Artık medic ile her hangi bir aşk yaşayabiliyorsun.

Evet bu gerçek bugün denedim 2 medicle ben engineer oldum Big Grin
(06-17-2011 10:27 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Khali'nin değişmemesi çok üzücü ve sinir bozucu kimsenin oynamadığı mapları değiştirirler ama tutulan maplar kalır.

Herkesdede bir yaratıcılık bir hayal gücü.Ohara ovası yeniden tarıma kazandırıldı.Coldcave'e İGDAŞ el attı ve yeni ısıtma sistemleriyle mapın ismi ve atmosferi değişti yeni isim Hotcave.

Khali konusunda katılıyorum
WarRock'a 2 seneden fazladır Item Shop'a hiç item gelmiyor Ss.gif Ss.gif Angry Angry chair.gifchair.gif
(06-18-2011 08:46 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]WarRock'a 2 seneden fazladır Item Shop'a hiç item gelmiyor Ss.gif Ss.gif Angry Angry chair.gifchair.gif

Bana göre yeni silahlar gelmesi için oyunda poverlevel kalkması lazım en fazla 21 level silah oluyor bunun yerine g1 kredisi ile yeni silahları getiriyorlar orn,ump45 gibi
Ohara ovasına fidan dikimi yapılacak Hızır'ın eşliğinde Big Grin

Ayrıca Crater çukurununda göle çevrilmesi kararı alındı ! Smile
Urfa'nın Büberi Çoook acıymış : )
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler