Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Premiumdan Gelen Kod.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Selamün aleyküm beyler. Benim bir arkadaşım 30 günlük silver premium çekmiş ve kod kullan bölümünde ona 10 bin dinar ile 30 günlük xm8 gelmiş. Ben bu gün öğle saatleri civarında gold premium çektim. Ve kod kullan bölümüne geldiğimde bişey yoktu. Eğer böyle bi şey varsa yardım edersiniz çok sevinirim. beyfendi
Öyle bir şey yok sevgili dostum. Arkadaşın büyük ihtimalle seni keklemiş. Smile
Vay vay vay Smile
Hayır öyle birşey var. Warrock sitesinde premium alma yerinde değişik bir premium oluyor onun içinde hediyede veriyorum benım arkadaşıma 2 şer tane xm8 ve aw50f verdi Smile
Beta dönemınde acılan hesaplar premıum yuklendıgınde kod gelıyor yada kredı kartı ıle pre yuklendıgınde kod gelıyor tam anlamıyla nasıl geldıgını bılmıyorum bu gerçek arkadasda oluyordu bu olay
Batuhan İ. nin dediği gibi bir premium varsa olur ama normal premiumda hediye kod vermez g1 değilki versin arkadaşın senden habersiz g1 almış şansına onlar çıkmış gösteriyo Big Grin
kardeşim bak şimdi warrock sitesine gir oradan pazar alanında premiumlar bölümü var orada WR SILVER - Gift 30 Days

yazıyor. yanında GİFT yazanlar hediye veriyordur.Oda muhtamelen onlardan almıstır.
Evet onlardan aldı
hayır onunla alakası yok ben sürekli siteden aldığım için olayı az çok biliyorum. benim hesabım 2007 de açıldı ben siteden kredi kartı ile pre aldığımda g1 harcamış gibi kod geliyor her seferinde. ayrıca gift yazanlar arkadaşına falan almak için. gift i alınca kod olarak veriyor sana pre yi başka hesaba da yükleyebiliyorsun. yani gift dediği pre kodu diyebiliriz. kod konusunda da dediğim gibi ben pre aldığımda bana geliyor hep
Güzelmiş gift almak için sadece kredi kartınımı kullanmak lazım gift almanın başka yolları varmı.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler