Sabır sabır sabır artık bi yere kadar . Her odadan atılıyor her odada hack damgası yemekten sıkıldım artık . Buna nasıl çare bulucam lanet olsun ..
Arkadaş çevrem pek yok ve oda oda gezip oynamayı seviyorum .. Ama kendini bilmez dürzük veletlerin yüzünden hem adım kötüye çıkıyor hemde oyundan zevk alamıyorum gerizekalılar ..
Super Master alıp odadan atma işlevini etkisiz hale getirip oynayabilirsin veya. Ama gezmeyi seviyorum diyorsun. Önüne geçemezsin.

Onlara karşı sus onlarda susar o zaman demezler sonrada
nc at

(06-17-2011 08:26 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Super Master alıp odadan atma işlevini etkisiz hale getirip oynayabilirsin veya. Ama gezmeyi seviyorum diyorsun. Önüne geçemezsin. 
+1903
SM al odadan atma OFF yap.
Oyuna başlamadan önce milletin leveline ve kd sine iyi bak hacker girmesin(gerçi normal bi kişi de hacker ama).Tedbiri elden bırakma
Çakallık yap baktın atılacagını anladın sen kıckle mılletı

yapmadıgım sey degıl
(06-17-2011 08:28 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ] (06-17-2011 08:26 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Super Master alıp odadan atma işlevini etkisiz hale getirip oynayabilirsin veya. Ama gezmeyi seviyorum diyorsun. Önüne geçemezsin. 
+1903
SM al odadan atma OFF yap.
Oyuna başlamadan önce milletin leveline ve kd sine iyi bak hacker girmesin(gerçi normal bi kişi de hacker ama).Tedbiri elden bırakma
hertürlü hack çıkar karşına böyle oyunun zevkini alamaz bence ?
(06-17-2011 08:28 PM)zekeriya white Yazılan: [ -> ]Çakallık yap baktın atılacagını anladın sen kıckle mılletı
yapmadıgım sey degıl
hahaha çakal

(06-17-2011 08:27 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]nc at 
Tam onu demek için cevap bölümüne gidiyordumkii.. Benden önce davrananlarda varmış