Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: oyun aşırı kasıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
sabahki gelen pacthten sonra oyunum aşırı derece kasıyor. odalarda geç doğuyor ve lag oluyorum çözüm bilen Ss.gif
Patchten dolayıdır. Her patch sonrası illa oyunun bi içine ederler alıştık biz Smile
Yeni güncellemeden olsa gerek güncelleme bende 3 mb hızla inmeye başlıyor ama saniyeler içinde 10 kb ye düşüyor oyuna giremiyorum yani yeni neler geldi merakda ediyorum grafik ayarlarını düşür oyun grafikleri artıysa kasar bide normaldede saçma sapan kasma olayları vardır onlara engel olunmaz Big Grin
Bakın arkadaşlar bu sorunu warrock oynayan arkadaşlarımız %50'si yaşıordır sanırım arkadaşlar artık teknoloji gelişti bunla beraber oyunların kalitelige gelişti buyüzden patchleri fazla bahane etmeyin patchler sadece arada bir takılmaya çok az cık bir kasmaya 1 gün neden olur veya daha kısa,ama sen gibip 30 tl lik ekran kartı 528mb ram vb. gidip warrock oynayıp sonra kasıo die oyunu bahane etmen saçma farkettiysen maplar daha kaliteli gerçekçi oldu çatlak belli oluor ve böylece bilgisayarın kaldırmayınca ya kasar yada bir süre sonra reset atar ha diosun yok benim ekran kartı 1gb ram 2gb felan diosan o yine senin bilgisayarda olan bir sorudur böle gereksiz konular açmana gerek yok zaten forumdaki görevli arkadaşlar saolsunlar elinden geldince yardım ediolar bölece bir bölüm açmışlar farkettiysen Warrock Teknik Destek vede Oyunda Yaşadığınız Sorunlar die bir bölüm var orada elinden geldince her sorun yanıtlanmış bir oraya zahmet ederek bir bak!
beyfendi
Yenilik olarak ne geldi ?
Grafikler
ve sadece grafikleri değiştirince chapter atladı diyorlar , maksat sırf apara kasmak
Hayırlı olsun yeni patch ve pc im Big Grin acmadım daha şimdi açıyorum bakalım Smile
Ben de bugün cratere gireyim dedim. Uçaktayken uçak ileri geri ivmeleniyordu. şaşırdım ama patchle ilgili olduğunu düşünüyorum. Rafaleyle bir aracı patlattım tak bağlantı koptu Angry Ben de çıktım CQC yaptım. Bilgisayarda BF Bad company 2 yi orta-full ayarlarda oynuyorum ama nasıl işse Warrock BAZEN ufak çaplı kasıyor. Oyunun optimizasyonuyla ilgili sorunlar var sanırım. Düzelmesini beklemekten başka çare yok Wink
Referans Adresler