Ops sistemi tamamen değişecek dedim

zamanında kimse takmamıştı. Kanıt olarak sunayım yeni opsde bazı olacak şeyler. Sistem hakkında detaylı bilgi yakında gelecekte verilecek.
![[Resim: picture4zu.png]](http://img97.imageshack.us/img97/8930/picture4zu.png)
Güzelmiş.İnşallah ocakta registerler gelir.
Güzel bir sistem olacak gibi ama önce şu hacklere çözüm bulunsa daha güzel olur.
İnşallah ocakta register gelir
Sadık şu anda kurulan clanlar hakkında bir bilgin varmı ? Clan register satılmıyor fakat clan kuran kurana ?
(12-20-2009 08:32 PM)Respect Yazılan: [ -> ]Sadık şu anda kurulan clanlar hakkında bir bilgin varmı ? Clan register satılmıyor fakat clan kuran kurana ?
Çok eskiden clan kuranlarda clan register olabiliyormuş.Benim duyumlarıma göre böyleymiş.
Şimdi ops a girmek içinde 10 saat beklicez.
Peki sadık önceden girdiğimiz clanlar yeni ops sisteminde gözükecek mi?
sıstem guzele benzıyorda bugun 45 lwl gold premıumlu adam wall kullanıyordu yanlıslıkla ucmayı actı catıdan vurdum.öncelıkle çare bulunması gereken hackler.internette bircok yazı buldum artık ucan hack yok profesyonel hackler var (yani çaktırmadan kullanmaya calısan)aşagıda birkac ss var bakarsanız ne dedıgımı anlarsınız resimleride o sitelerden buldum