Beyler APB REOLEDED oyununu indiremedim bu nasıl indiriliyor.Kendi sitesine giriyorum.We sorry felan yazıyor.Gamersfirst sitesinden resimlerin oldugu yerde indir diyorum.Gamersfirst live dosyasını indiriyor.1 sanıye sürmüyor.Tıklıyorum hata diyor.
Oyunda +18 Yaş sınırı var bu nedenle Resmi sitesine ilk girişte doğum tarihi istiyor eğer yaşın 18'in altında kalırsa o IP'de yaşın 18 olana kadar siteye giremezsin.
Burak arkadaşamızın dedigi gibi oyundaki karakterlerde biraz açıklık felan var uygunsuz şeyler buyüzden +18 yaş sınırı koyulmuş ben oynadım biraz karışık oyun her önüne geleni vuramıosun sana denilen kişileri vurabilirsin ancak ve gta 4 e benzior sen warrocka devam et.

Bir indirip oynayım merak ettim

Bu oyunu War Rock ile karşılaştırmayın bana kalırsa çünki farklı tarz oyunlar War Rock ile GTA'yı karşılaştırmak gibi bişey olur

+18 yaş sınırlaması banada oldu

normal doğum tarihimi girdim almadı siteye bende warrock sitesine geçip giriş yaptım ordanda apb ninkine geçtim oldu

(beyin bedava

)
(06-17-2011 01:41 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Oyunda +18 Yaş sınırı var bu nedenle Resmi sitesine ilk girişte doğum tarihi istiyor eğer yaşın 18'in altında kalırsa o IP'de yaşın 18 olana kadar siteye giremezsin.
Hayır girer. Internetinin geçmişini temizle,tekrar siteye gir ve yaşını +18 yap