Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gamersfirstin yeni oyunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler APB REOLEDED oyununu indiremedim bu nasıl indiriliyor.Kendi sitesine giriyorum.We sorry felan yazıyor.Gamersfirst sitesinden resimlerin oldugu yerde indir diyorum.Gamersfirst live dosyasını indiriyor.1 sanıye sürmüyor.Tıklıyorum hata diyor.

Burak Kandöker

Oyunda +18 Yaş sınırı var bu nedenle Resmi sitesine ilk girişte doğum tarihi istiyor eğer yaşın 18'in altında kalırsa o IP'de yaşın 18 olana kadar siteye giremezsin.
Güzel oyundur inş. Wink
FPS türünde bi oyunmu?
Burak arkadaşamızın dedigi gibi oyundaki karakterlerde biraz açıklık felan var uygunsuz şeyler buyüzden +18 yaş sınırı koyulmuş ben oynadım biraz karışık oyun her önüne geleni vuramıosun sana denilen kişileri vurabilirsin ancak ve gta 4 e benzior sen warrocka devam et.Wink
beyfendi
Gta nın online ı işte...
Smile Bir indirip oynayım merak ettim Big Grin

Burak Kandöker

Bu oyunu War Rock ile karşılaştırmayın bana kalırsa çünki farklı tarz oyunlar War Rock ile GTA'yı karşılaştırmak gibi bişey olur Smile
+18 yaş sınırlaması banada oldu Big Grin normal doğum tarihimi girdim almadı siteye bende warrock sitesine geçip giriş yaptım ordanda apb ninkine geçtim oldu Big Grin (beyin bedava Big Grin)
(06-17-2011 01:41 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Oyunda +18 Yaş sınırı var bu nedenle Resmi sitesine ilk girişte doğum tarihi istiyor eğer yaşın 18'in altında kalırsa o IP'de yaşın 18 olana kadar siteye giremezsin.

Hayır girer. Internetinin geçmişini temizle,tekrar siteye gir ve yaşını +18 yap Wink
Referans Adresler