Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pederle anlaşamadık[soru]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler pederle kavga ettik pc alıcak bana Ben diyorum masaüstü al o illa laptop alıcak diyo Annanene teyzene felan gidiyosun orda sıkılırsın.Alacağı laptop şu http://www.ttnet.com.tr/web/383-2546-1-1...bilgisayar
Model: Toshiba / Satellite L735-10G Dizüstü Bilgisayar

Acaba oyun oynarken sorun olurmu.Bg ci adamım yerdekileri görme gibi ekran küçük ya? yada küçükmü Big Grin Hiçbi bilgim yok kasmasından şüpheli değilim oyunda sorun çıkarırmı ?
Ben de TTNetten aldım. HD 5470 Grafik Kartı (1GB DDR3) ekran kartı varmış, çok fazla kasmıyor fakat zor oynanıyor WR sıkılırsın WR için istiyorsan masa üstü en uygunu..
Ekranı küçük bunun ben de alıcaktım bundan fakat ekranı küçük olduğu için almadım. Bunun bir alt modeli var istersen onu al victory.gif
Ekran kartında sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum. Fakat ekranı bir oyun için fazla küçük. Laptop alacaksan ve oyun oynamayı düşünüyorsan 15.6" den aşağı alma derim Wink DOST
oradaki ilk notebook'un ekran kartı onboard at çöpe gitsin. 2.si daha adam gibi ama notebook la oyun oynamanın en ufak bir mantığını görememişimdir hiç bir zaman.
masaüstü aldırtmaya çalış oynaması daha iyi
Bizimkiler benim doğumgünümde hiç bir şey almamışlardır bugüne kadar çok nadir bu doğum günümde laptop almışlar nerdeyse 4 5 ay oldu tabi ben toplama yapıcaktım o kadar ayarladım bir anda kendimi mağzada laptobun başında buldum baktım bizimkiler çok istiyorlar almak kıramadım aldık bir laptop i3 2gb ekran kartı şuan son çıkan oyunları kasma olmadan oynamama rağmen Wr da karşıma adam çıkınca donuyor bomba atılınca Big Grin yani dünyanın en iyi bilgisayarı olsun Wr denilen oyunda donmaması imkansız ve ötesi.
Ulan 14 Yaşında çocuk bile babasına Peder diye Hitab ediyor bu gençlik nereye gidiyor anlamadım Babam demeye ağzın üşeniyor veya Peder diyince sınıfınmı yükseliyor
14 yasında ts ye gel bak Smile ne 14 ü?
(06-17-2011 11:27 AM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Ulan 14 Yaşında çocuk bile babasına Peder diye Hitab ediyor bu gençlik nereye gidiyor anlamadım Babam demeye ağzın üşeniyor veya Peder diyince sınıfınmı yükseliyor

Sanane kardeşim seni ne alakadar eder.

Ayrıca laptop alacaksan onun toplam fiyatına daha iyi laptoplar bulursun.
HP PAVILION serisinden HD5650ekran kartıi i5 işlemcili, 3GB DDR3 ram 1.245 liraya aldım indirimdeyken Vatan Computerdan. Vatan Computer'a göz at.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler