Az önce 16 kişilik odadaydım premiumum bitti bi hafta önce levelim 55. 5. slotum olmayınca bayağı zor oluyor xauen bölümünde snip oldum. 1 e 3 kaldım adamlar hep önüme denk geldi wall dediler bi iki el sonra bizim adamın biri bana yakın bir yerde öldü haritadan bakıp hemen gidip adamı arkasından vurdum bu adam wall hala oyunda tutuyorsunuz it herif ve daha bir sürü şey söylediler. Bir kerede helal iyi oynadı desinler vurulunca wall arkadan vurunca wall vuramayınca wall bi wall dır tutturmuş herkes orada o kadar yüksek level li kişiler vardı ki kaliteli oyun olsun burada hack olmaz falan filan diye özellikle o odalara giriyorum ama gel gör ki yine iftira yine iftira ama işin garibi premium varken kimse bişi demiyor bu nasıl iş anlamadım
bende pre olmasına ragmen yine team kill filanda wh hack benzetmeleri oluyor bu sadece sana özgü birsey değil yane he de geç
ya çoğu zaman aldırmıyorum da tam çok güzel exp alacakken odadan atılınca sinir oluyorum
En komik iş stamine + m60 2kilisyle rush yapıyorum ne çabuk geldin de vurdun hacksin diyorlar. Adamlar stamineyi mi biliyorlar

Benım yasadıklarımı 1 ben 1 Allah bilir klan ile bulusuyorum yemek yıyoruz ertesı gun adam sen hacksın klandan attık dıyor

ben bu oyunda daha ne kufuru kaıde alırım nede hackı vip hack satılır bu arada

(06-17-2011 12:02 AM)zekeriya white Yazılan: [ -> ]Benım yasadıklarımı 1 ben 1 Allah bilir klan ile bulusuyorum yemek yıyoruz ertesı gun adam sen hacksın klandan attık dıyor
ben bu oyunda daha ne kufuru kaıde alırım nede hackı vip hack satılır bu arada
sen mi satıyorsun vip'i ^^
Birde 1 level char'la girdiysen HACKSİN ! sinir oluyorum belki ban yedi adam küfür'den yada bug'tan olamazmı arkadaşım