Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Karne ...!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Klasık Konudur ama acmak ıstedım tek benımkımı kotu dıye ılk donm taktır alırken 2. donem 4tane 1le gele tek zeka benımdır dıye dusunuyorum Big Grin sızdende kendı karenız hakkında degerlendırme beklıyorum Smile
Yuh Big Grin

Benimki iyi sayılır.Teşekkür. Smile

Burak Kandöker

Teşekkür veya Başarılı Düz Big Grin
Ulen netini kapattırdılar akıllanmadın Big GrinBig Grin 4 tane 1 helal sana Mete Big Grin
2 tane bütünleme sınavım kaldı bütünlemede onlardan da geçersem(22-23), seneye alttan 2. dönem alttan ders almıyacam ve çok rahat olacam. İlk döneme göre süper, ilk dönem 6 bütünlemeden 4 tane alttan ders bıraktım Big Grin Big Grin
Hayatımda 5 yıldır ilk defa sadece 1 tane 4 ve gerisi 5 (8.sınıfım) onlarda zaten zar zor projelerle. Geçen dönem kaç tane 3 vardı Big Grin
Evet tek zayıf Programlama oda Baraj ders verilmesi gerekiyor alttan zayıf kaldı yazın Bütünleme Sınavları bizi bekler Smile
Bi yığın 3 ve 4 var .

Teşekkür Smile
Son senem lisede 1 zayıf var ama ortalamayla geçiyorum. Lise 3'ten iki tane dersim var onların biri baraj dersi mecbur vermem lazım bu yaz.Sanırım 4. kez bütünleme sınavına girmiş olcam sadece bu ders için Big Grin Ve beceri sınavı var ben iyi geçti diye tahmin ediyordum ama hoca pek iç açıcı konuşmadı. Bir de bize hiç puan hesaplaması hakkında en ufak bir bilgi vermediler gitmişler lise 3lere anlatmışlar onlardan yani kulaktan dolma bilgilerle iş tuttuk ama onlarda öğrendiğimiz gibi değilmiş. Kısaca olaylar baya bi karışık Allah yardımcım olsun Smile
(06-16-2011 08:50 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Son senem lisede 1 zayıf var ama ortalamayla geçiyorum. Lise 3'ten iki tane dersim var onların biri baraj dersi mecbur vermem lazım bu yaz.Sanırım 4. kez bütünleme sınavına girmiş olcam sadece bu ders için Big Grin Ve beceri sınavı var ben iyi geçti diye tahmin ediyordum ama hoca pek iç açıcı konuşmadı. Bir de bize hiç puan hesaplaması hakkında en ufak bir bilgi vermediler gitmişler lise 3lere anlatmışlar onlardan yani kulaktan dolma bilgilerle iş tuttuk ama onlarda öğrendiğimiz gibi değilmiş. Kısaca olaylar baya bi karışık Allah yardımcım olsun Smile

1tane zayıfın olduguna göre kesın matematık ve sözel okuyorsundur dogrumu acaba?Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler