Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Erepublikte Türkiyenin Yanında Ol !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Selam Arkadaşlar,

Erepublik Size Siz Ve Ülkeniz Çıkarları Doğrultusunda Komut Verebileceğiniz 2. Bir Yaşam Sunuyor. Çalışmak Üretmek Savaşmak Politik Meseleler Seyehat Yani Sanal Ve Milyonları Aşkın Üye Sayısıyla Ciddi Bir Platform. Bugünlerde Bulgaristanla Büyük Bir Savaş İçerisindeyiz.Yardımınızı Bekliyoruz.

Oyundaki Nickim RütbesizNefer Oyuna BURDAN Kayıt Olduktan Sonra Dilerseniz Mesaj Atabilirsiniz. Oyuna Bir Zaman Sonra Alışıcak Ve Isınıcaksınız. Emin Olabilirsiniz Smile victory.gif
Gamer filimi gibi ha ^^

üyelik referansı : RutbesizNefer Big Grin

kendini referans göstermişsin Tongue
SmileSmileSmileSmileSmile
Düşünsene bu oyunda biri başbakan oluyor ve hack açıyor, ne gülerim hea Big Grin Big Grin Big Grin
(06-16-2011 06:52 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Gamer filimi gibi ha ^^

merak etme senin üyeliğinden bişey kazanmıyorum Smile kazanma ihtiyacımda yok ayrıca Smile Sadece yardım ederim sana Smile
(06-16-2011 06:52 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Gamer filimi gibi ha ^^

Oha Gamer'a neresi benziyor Big Grin bana biraz saçma geldi gerçekden savaşalım böyle olmaz.
Bu oyunun amacı ney anlamadım?
gerçek bir yaşam gibi düşünün. işe gir çalış hammadde üret işle işlemeden sat politikaya gir Big Grin çok seçenek var yani Smile
gerçek bir yaşam gibi düşünün. işe gir çalış hammadde üret işle işlemeden sat politikaya gir Big Grin çok seçenek var yani Smile
Referans Adresler