Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sizce hangisi başarılı ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Atiye Smile
Ben de yorumumu yapayım.

Tabii ki de Atiye, neden? Çünkü Atiye bilgisiyle olsun, başarılarıyla olsun en çok çaba gösteren uğraşan Atiyedir. Hadise sadece kendini insanların tatmin olacağı yönde yapıyor her şeyi, yan, tamamen fiziksel davranıyor. Orasını burasını açarak kendisini bi yerlere getirmeye çalışıyor ve çok şımarık.
(06-16-2011 06:11 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]Öncellikle ben hiçbir sanatçı için daha iyi diyemem...
Çünkü hepsi çabalayıp buralara gelmiş ve bence bu görüşler kişiden kişiye değişir...
Ama burdan bakarsak Atiye iyi bir çıkış yaptı Hadise ise Eurovision'da iyi bir derece'ye girdi bence 2'side iyi.

Sanatçı?

İkisi de üretmiyor...
İkisi de fizikleri ile kazanıyor...
Atiye victory.gif DOST
hadise
Ankette de oy kullanırsınız sevinirim.
Benim fikrim : Hadise victory.gif
Hadise
Şimdi kriter nedir fizikmi sesmi müzik kariyerindeki başarımı ? Fizikte Hasiseyi tek geçerimde şarkıları hoşuma gitmiyor Smile
(06-16-2011 10:55 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]Şimdi kriter nedir fizikmi sesmi müzik kariyerindeki başarımı ? Fizikte Hasiseyi tek geçerimde şarkıları hoşuma gitmiyor Smile

Mesajları okursan ne hakkında olduğunu anlarsın kardeşim Smile
Bak alt tarafta alıntı yaptımSmile

(06-16-2011 05:56 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]
(06-16-2011 05:53 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]2'side güzel Smile

Sadece güzellik, fizik konusundan bahsetmiyorum. Şarkılarıyla, klipleriyle, bilgileriyle, davranışlarıyla her şeyi ile birlikte bir yorum bekliyorum.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler