Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Böyle Oyun Olmaz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ulan ne iş anlamadım!

Levelimiz düşük diye odadan atılıyoruz, adam vurdukça laggersın, hackersın diye laf yiyoruz. Adam vurmaktan korkuyoruz artık!

Ne dengesiz insanlar var şu War Rock denilen oyunda! Bi' günde adam gibi insanlar çıksında adam gibi bi oyun oynayalım, hepsi 0-12, hepsi çocuk!

Ben bıktım artık bunlardan, inanın şuan küfretmemek için kendimi zor tutuyorum.
Oyuna giriyorum tam Rush yapıyorum, adam hack diye atıyor beni!

Bıktım ben, sabrımda tükendi! Hadi eyvallah.
Bırakıyo musun oyunu?
Ya bu arada rush ne demek Big Grin
Güle güle.

SametKARA

Bu Oyunda Olan Şeyler Bunlar.
Bu ve buna benzer olaylar maalesef bu oyunun her ülkede oynanan versiyonu için geçerlidir.Açıkcası,bunlara aldırmak,sinirlenmek hiçbir şey kazandırmayacığı gibi sizleri/bizleri sinir etmekten öteye geçmeyecektir. Smile O yüzden,tanıdığınız birileri illaki vardır; onlarla oynamaya özen gösterin.Ha,yok diyorsanız oyuna girdiğim zaman/larda,Volkan sana haber veriririm beraber oynarız. Smile
Bunun için oyunu bırakıyorsan Ne diyim yolun açık olsun Smile
(02-09-2010 03:16 PM)neglector Yazılan: [ -> ]Bu ve buna benzer olaylar maalesef bu oyunun her ülkede oynanan versiyonu için geçerlidir.Açıkcası,bunlara aldırmak,sinirlenmek hiçbir şey kazandırmayacığı gibi sizleri/bizleri sinir etmekten öteye geçmeyecektir. Smile O yüzden,tanıdığınız birileri illaki vardır; onlarla oynamaya özen gösterin.Ha,yok diyorsanız oyuna girdiğim zaman/larda,Volkan sana haber veriririm beraber oynarız. Smile

Senin gibilerle oynamak gerekiyor zaten Tolga.
Sağol kardeşim.
Başlık Biraz Daha Kibar Olarak Düzenlendi Big Grin
(02-09-2010 03:26 PM)OrdinariuS Yazılan: [ -> ]Başlık Biraz Daha Kibar Olarak Düzenlendi Big Grin

Hehe! Big Grin

Sağolasın.
bu oyun böyle hemen bir güzel skor yapıyorsun oyundan atıyorlar
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler