Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şu An İtibariyle Ay Tutuluyor :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Büyük bir uğraş var gökyüzünde.Güneş, hiçbir zaman tatile çıkmıyor nedense.Bazen, hiddetlenip radyasyonu daha fazla iletse de, yokluğunu göstermiyor Dünya'ya. Bir el, fazla radyasyonu 'ozon tabakası' ile savuruyor: Geldiği yere. Ay, an geldiğinde, karanlığa sevk ediyor yeryüzünü.Yaklaştıkça yeryüzüne, titretiyor okyanusları.Varlığını hissettiriyor Dünya'ya.Yörüngesini takip ederken Dünya'ya çarpmaktan imtina etmeyecek devasa meteorlar cirit atıyor gökyüzünde.Büyük bir ahenk var Evrende. Bir el, düzeni kuruyor ve kolluyor.

Atmosferdeki oksijen miktarı 'zerre kadar' fazla ya da az olsaydı, yaşayamazdı hiçbir insanoğlu.

Hayatın hiçbir zerresinde tesadüf yoktur.Yüce Rabbimiz, varlığını her an hissettirmektedir.

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.
Bende konuyu görünce hatırladım Big Grin Terastan baktım ama zor gördüm, fazla parlak değil ve kırmızı çok güzel Smile
(06-15-2011 10:49 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(06-15-2011 10:43 PM)Rebelli0uss Yazılan: [ -> ]Ben kaçırdım ya :/

Kaçırmış değilsin hala devam ediyor ama sizin orda bulutlar ayı kapatmışsa göremeyebilirsin Smile

Ay yoktu ondan bende öyle dedim Smile

Sherlock

Ankara'dan gözükmedi , bulutlardan sanırım.
Tüh Kaçırdık Sad
evet izledim süperdi Smile
ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN 53 LWL 4.06 KD Lİ 250K LI ÇARIMIÇALDILARİZLİYORUM HER GEÇEN GÜN ÇAR ERİYOR KENDİNİZZİ BENİM YERİME KOYUP YARDIM EDİN ALLAH RIZASI İÇİNN
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler