Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Süper bilgisayar rekor kırdı!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 20110615053952_supercomputer.jpg]

Süper bilgisayarda rekor hız!

Tam 130 bin laptop gücü sadece tek bir bilgisayarda... Muhteşem Tianhe-1A ile tanışın!

Çin'deki Bilim Akademisi'nde bulunan Tianhe-1A GPU süper bilgisayar rekor kırarak 1.87 petaflop'a ulaştı. Nvidia konuşmacısı Andrew Humber'ın açıklamasına göre, Tianhe-1A'nın 7,168 GPU'sunda çalıştırılan moleküler dinamik simulasyonu süper bilgisayarın hızını 1,87 petaflop'a kadar ulaşmasını sağladı. 1,87 petaflop aynı zamanda 130 bin dizüstü bilgisayarın hızına denk geliyor.

Humber konu hakkında şunları söylüyor; "Bu bilim adamları güneş panellerinde kullanılan kristal silikonun yapısını simule ediyorlar. Bu şekilde 2 bin satır CUDA kodu yazarak dünyanın en hızlı moleküler dinamik simulasyonunu elde etmeyi başardılar. Süper bilgisayarlar daha iyi bilimi ve mühendisliği mümkün kılıyor ve bu şekilde daha yüksek kalitede ürün tasarımı ve daha düşük maliyetli daha hızlı bir üretim safhası gerçekleşiyor."
Bunda warrock oynamak vardı Smile
(06-15-2011 08:58 PM)DogukanYuksel Yazılan: [ -> ]Bunda warrock oynamak vardı Smile

Ben bunu alsam warrock mu oynarım Big Grin Big Grin
(06-15-2011 08:58 PM)DogukanYuksel Yazılan: [ -> ]Bunda warrock oynamak vardı Smile

Ve doğukan bu bilgisayar ile warrock oynamaya başlar...

-Yuh hack erken doğuyor !
-Lan ölsene !
-Biz su sıkıyoruz !
-Hacı TP oluyorsun ya !
-O modeme bi res at.
-TW versene !

Big Grin Bir daha düşün şimdi ?
WarRock oynamam Big Grin direk satarım parasını yerim Big Grin
İddiaya varım bu makinada warrock oynayamassınız Smile İşletim sisteminin windows tabanlı olmadığı kanaatindeyim Ayrıca kelime dagarcığıma bir kelime daha ekledim petaflop Big Grin
"Warrock oynamak" terimi farklı bir boyuta taşınırdı Smile
o bilgisayara dokunsam herhalde herşeyi berbat ederdim o kadar hızda neyi ne yaptığımı anlayamazdım bile Big Grin. O bilgisayarda kaç gb lık oyun açarım hepsine 1 er saatimi ayırsam kaç haftada bitiririm o oyun arşivini Big Grin

Bu arada 1.87 petaflop GHZ olarak ne kadar ?
Fena bi parça yalnız victory.gif
Warrock denen oyun bu bilgisayarda bile kasma ve donma yapar söyliyeyim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler