Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Az Sonra Komedi Dükkan'ı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Komedi dükkanı az sonra yeni bölümüyle karşımızda ama bu sefer farklı şimdi özet çok kısa bir süre sonra yeni ve farklı bölümüyle startv ekranlarında.

http://www.startv.com.tr/program/komedi-...i-427.html

Yolun sonu ne Komedi Dükkanı biterse Türkiyede mizah biter.Bizde üzerinde arkadaşım yazan T-shirtlerle sokaklara dökülür isyan ederiz Big Grin
Bitiyomu KOmedi Dükkanı ?
kelebek ödülünde bu sezon sonmus yenı calısmalar yapacakmıs duydugum kadarıyla artık eskılerı ısıtıp ısıtıp ızlerızSmile)
Bi' ara Tolga Çevik askere gitmişti. Sıkıntıdan patlamıştım bütün yıl. İnşallah bitmez ya KEŞŞŞŞ
inşallah bitmez izlediğim tek şey tvde
Tolga'nın askere gitmesi beni hiç sarsmadı,bu sene adam akıllı izlemeye başladım Big Grin
Doğaçlama yapması hoşuma geliyor
Komedi dükkanı bitiyor Final gibi bir bölüm yapıldı şuan eski bölümden kesitler veriyorlar Sad
Offff İzlediğim ve sevdiğim 2 espiri anlayışı olan program var biri Leyla ile Mecnun TRT 1'de diğeri KOMEDİ DÜKKANI bu meddahlık gösterisini tv8 den beri izlerim şimdi bitmesi benim için Türkiye'nin komedisiz kalmasıdır hani bir bölümünde pankart açıldı ''BU DÜKKAN HİÇ KAPANMASIN'' diye o pankartı tamda açmanın vakti Türkiye televizyonunda birkaç aptal dizinin sezonlarca oynaması veya yeniden başlaması beni deli ediyor.Hayatımda hiçbir Tv programı bitti diye bu kadar üzülmemiştim.Haftaya bakıcaz belki yeni bölüm olur ha Ss.gif bir umut

SadSadSad
(06-15-2011 11:04 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Offff İzlediğim ve sevdiğim 2 espiri anlayışı olan program var biri Leyla ile Mecnun TRT 1'de diğeri KOMEDİ DÜKKANI bu meddahlık gösterisini tv8 den beri izlerim şimdi bitmesi benim için Türkiye'nin komedisiz kalmasıdır hani bir bölümünde pankart açıldı ''BU DÜKKAN HİÇ KAPANMASIN'' diye o pankartı tamda açmanın vakti Türkiye televizyonunda birkaç aptal dizinin sezonlarca oynaması veya yeniden başlaması beni deli ediyor.Hayatımda hiçbir Tv programı bitti diye bu kadar üzülmemiştim.Haftaya bakıcaz belki yeni bölüm olur ha Ss.gif bir umut

SadSadSad

(06-15-2011 08:22 PM)zekeriya white Yazılan: [ -> ]bu sezon sonmus yenı calısmalar yapacakmış
(06-15-2011 11:11 PM)sweetkinq3 Yazılan: [ -> ]
(06-15-2011 11:04 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Offff İzlediğim ve sevdiğim 2 espiri anlayışı olan program var biri Leyla ile Mecnun TRT 1'de diğeri KOMEDİ DÜKKANI bu meddahlık gösterisini tv8 den beri izlerim şimdi bitmesi benim için Türkiye'nin komedisiz kalmasıdır hani bir bölümünde pankart açıldı ''BU DÜKKAN HİÇ KAPANMASIN'' diye o pankartı tamda açmanın vakti Türkiye televizyonunda birkaç aptal dizinin sezonlarca oynaması veya yeniden başlaması beni deli ediyor.Hayatımda hiçbir Tv programı bitti diye bu kadar üzülmemiştim.Haftaya bakıcaz belki yeni bölüm olur ha Ss.gif bir umut

SadSadSad

(06-15-2011 08:22 PM)zekeriya white Yazılan: [ -> ]bu sezon sonmus yenı calısmalar yapacakmış

Yeni çalışmalar film felan komedi dükkanı hiç böyle bitmezdi program tamamen bitti.Sezon finali felan değil.
Referans Adresler