Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Eskilerden herhangi bir clan
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ben tody10ur33, eskilerden kalan clan varsa (eskilerden kastım 4 yıl öncesi kadar) bana ulaşabilir mi. Oyunda nickim soenduar33
Yav ne 4 yılı MVP bile 3 yıllık clan. Oyunda bugün gördüğün 4 yıllık clanız yazanların %80'den fazlası 2 yıllık clan bile değil. Zaten o zamanlardan kalan 2 clan var MVP ile VIP, bunlarda kurulmalarından itibaren 3 yıllık clanlar.
TheSkyDemons eski adıyla FlyFalcons bizim clan.Clan bozuldu fakat yeniden kuruldu aynı kadro.Betadan beri oynuyoruz inanmayanlara ssler atabilirim.
Sen o dönemim en iyi clanlarını yazmışsın, ben DLW deydim charı sattım sonra vVv de oynadm bir süre sonra bıraktım 2 yıl oldu oynamayalı. Şimdi tekrar başladım, o yüzden sordum eskilerden oynayan var mı, en azından yabancılık çekmemek açısından tanıdığım insanlarla oynamak isterim.
oralardan sadece oyuncular kaldı o clanlarda dağıldı hep. Nickini hatırladım zaten. Öyle eskilerden toplu clan olarak bahsettiğim MVP VIP tekrardan kurulan LOS TurkRock Ata-Nbk gibi clanlar var birde adını bilmiyorum ama Kozexpo ların clanı var.
Bende BETA'dan beri oynuyorum ama tek hatırladığım MVP'dir B).gif
eyw saol kardeşim. K.gelsin artık zamanla buluruz bir ortam
2008 Haziran ayında kurulan Dostlar Kıraathanesi, 2010 Nisan ayından itibaren Sehrin Azizleri olarak oyuna devam etmektedir.
(06-15-2011 09:56 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]2008 Haziran ayında kurulan Dostlar Kıraathanesi, 2010 Nisan ayından itibaren Sehrin Azizleri olarak oyuna devam etmektedir.

evet o ekibide unutmamak lazım. Çok tanışıklığımız olmadığı için aklıma gelmemişler. O clanında yaş ortalaması yüksek sayılır.
Beyler ben vVv de uzun sure kaldım simdi onları arıyorum nerde bulabilirim 1 yıl kadar bıraktım warrocku simdi 1 haftadır oynuyorum
Referans Adresler