Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Anne Çıldırdı !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu program çok dehşet bişey hele adam nasıl ısrar ediyodu 5.000 lirayı almak için Big Grin. O komutları veren adam annenin ağlayışını görünce "ama neden böyle oldu şimdi ya. Mete devam etmek istiyosan burnunu kaşı" demişti adamda inadına kaşımıştı bunlar bi güldü Big Grin. Süperdi ya Big Grin

Aslında böyle şeyler için örgütleyeceksin arkadaşlarını anneni filan Şanslı Masaya oturunca göz kırpacan anlıycaksın tak alıcaksın kolayca 5.000 lirayı Big Grin
(06-15-2011 01:53 PM)Apocalipsis Yazılan: [ -> ]Düzmece bir program bu Smile Oraya gelen herkes seçilipte geliyor Smile

Bana da öyle geliyor çünkü hiç mi TV izlemiyor bunlar sanki, illa rast gelmişlerdir bu şanslı masa programına anlamaları lazım yani Big Grin
Tv'de izledim bunu.Kadının verdiği tepki çok saçma.Birde oğul-anne çok resmi konuşuyolar.Siz-biz.Bu da saçma ben anneme karşı hiç bu kadar resmi olamadım Big Grin
Benim annem olsa getir getir tanışalım der beğenmezse yol verir Big Grin
seçilipte gelse sence adamın annesi ağlarmı??
Big Grin Süper ya şahsen düzmece olduğuna inanmıyorum
' Yazılan:Kanal D’de yayınlanan “Şanslı Masa”da yarışan Dilek Sağlam, atv’nin yeni komedi dizisi “Babam Sağolsun”a oyuncu oldu… Programı sunan oyuncular ise bu durumu 'tesadüf' demekle geçiştirdi.

Medyatava'nın haberine göre Şanslı Masa'ya şans eseri oturan 3 bin kişiyle gizli çekim yapan yapım şirketi sonrasında 75 kişinin çekimlerini seçmiş. Ve kanala teslim ettiği 25 bölümde bu 75 kişiyle yapılan çekimler yer alıyor. Masa'ya şans eseri oturanlardan biri de atv'nin yeni dizisi “Babam Sağolsun”da rol alan Dilek Sağlam oldu.

Yarışmaya 'tesadüfen' Katılan kişilerden birinin oyuncu çıkmasıyla 'yarışmacıları cast ajansı mı seçiyor?' sorusunun gündeme gelmişti. Sinan Çalışkanoğlu ve Orçun Kaptan konuya dair olarak 'tesadüf' demekle yetindi.

Tv'de izlenen herşeyi gerçek sanmayın.Haber ne kadar doğru ne kadar yanlıs orasını bilemem ama bence düzmece oldugu kesin Smile
(06-15-2011 02:05 PM)finetouch Yazılan: [ -> ]seçilipte gelse sence adamın annesi ağlarmı??

5 bin TL için ben hüngür hüngür ağlarım.
Bencede bunlar reyting icabı büyük şeyler yani. Sonuçta o yarışmacılardan biri tuvalete gittiğinde etrafta oturan insanlarında onlardan olduğunu bu yüzden rezil olmamayıda garantilediklerini söylemişlerdi. Hangi program öyle beleş 5 bin lira verirki yani. 5 Bin lira sizin diyip gönderiyorlar Smile
İzlemiştim ya Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler