Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Shalom admin bizlerleydi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(06-15-2011 02:52 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]
(06-15-2011 02:10 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Admine ''Serefsiz'' Demenin amacı ne acaba orada orası şüpheli ayrıca acaba Shalom Türkçe bilseydi o lafı orada söyleyebilecek cesarete sahipmiydi buda 2. şüpheli bir durum.Terbiyesizlik artık sınırı aşmış.

Turiste küfretmek gibi birşey buBig Grin

Turistler bazen hak ediyorlar, insanın canını çok yakıyorlar.
(06-15-2011 02:57 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]
(06-15-2011 02:10 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Admine ''Serefsiz'' Demenin amacı ne acaba orada orası şüpheli ayrıca acaba Shalom Türkçe bilseydi o lafı orada söyleyebilecek cesarete sahipmiydi buda 2. şüpheli bir durum.Terbiyesizlik artık sınırı aşmış.

Turizm ve Otel İşletmeciliği okuduğun için mi Big Grin
(06-15-2011 02:57 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]

Dayı ne ettin Big Grin Adamlar küfürmü ediyo sanaBig Grin
Vay be girip oyun atmış 1 elde olsa Big Grin
Bilmiyorlar galiba oyun sonuna kadar oynamazsan ex ve dinar gelmiyeceğini Big Grin
As admin diyen arkadaşa bir alkış istiyorum Big Grin
(06-15-2011 01:16 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(06-15-2011 01:14 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(06-15-2011 01:06 PM)TR_Jaquar Yazılan: [ -> ]Adminlerin coğu oynamıyı bilmiyor ^^

Onların amacı zaten oynamayı bilmek değil Smile Haklısın çoğu bilmiyor ama bilmesi de gerekmiyor açıkcası hak edeni banlıyorlar Smile

Aynen Bilmeleride Gerekmiyor Oyunun Açıklarını Buluyorlar Event yapıyorlar ban atıyorlar Big Grin

Oyunun açıklarını buluyorlar.Düzeltemiyorlar.

Ben 1 senedir WarRock oynuyorum.Her oynayışımda mutlaka bir hata çıkıyor karşıma.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler