Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 3'lükler 4'lükler Ravello'da Skorlarım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Tebrik ederim, Ravello da karşına çıkmıyım en iyisi Tongue
(06-15-2011 01:32 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]tebrikler ama pingler fazla Smile

ulan banada öyle diyorlar lag'sın diye ne oluyor ping fazla olunca sen beni ws'de alabilcenmi veya diğer lag diyenler lag oyunda hiç bir şeyi belirlemez + ping lagı hiç belirlemez
Bi su cqc ve ravello yu beceremıyorum güzel skorlar Big Grin
Tebrikler DOST
Tebrikler.
(06-15-2011 01:41 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]
(06-15-2011 01:32 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]tebrikler ama pingler fazla Smile

ulan banada öyle diyorlar lag'sın diye ne oluyor ping fazla olunca sen beni ws'de alabilcenmi veya diğer lag diyenler lag oyunda hiç bir şeyi belirlemez + ping lagı hiç belirlemez

Ulan? Hakaret içerikli, kışkırtıcı kelimeler kullanmayalım.
(06-15-2011 01:41 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]

Neyin kafasını yaşıyorsun ? ping lagı etkiler. Ping lagın belirtecidir. Lag da oyunu etkiler. Lag olduğunda kurşunların çoğu işlemez karşındakine. Lag internet bağlantısındaki gecikmedir. Örn : Mariende sen lagın sayesinde adamı takılmış meydanda görürken adam aslında Niu bombadadır. Fakat sen derbaran snipden onu öldürebilirsin Meydanda gördüğün için. Çoğu kişi de kasıtlı lagı bu avantajları elde etmek için açar zaten...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler