Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 18.000 Olmuşuz WTR !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Site yönetimine gereken önem verilmedigini düşünüyorum verilse şuan en iyi altyapı ve site düzeni wtrde ve gelişme potansiyeli çok yüksek.
(06-15-2011 01:13 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]Site yönetimine gereken önem verilmedigini düşünüyorum verilse şuan en iyi altyapı ve site düzeni wtrde ve gelişme potansiyeli çok yüksek.

yönetmine gereken önem verilmiyor derken tam olarak ne dediğini anlayamadım furkan Ss.gif

Evet alt yapı vede potansiyel var, düzenide sağlam oluyor clanlar olmadığı içn ama adminlerin hepsinin işi gücü var. Kaantopal Amorti Alper Batuhan Soner ve ben hepimizin işi gücü var. Düzenli olarak bile zor giren bir ekibiz ne yazıkki. Sadece Sarp'ı saymadım burada, onun bizden daha çok zamanı var =D
(06-15-2011 12:11 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Hedef 1 milyon.

Var mı arttıran ? Tongue
vay be Big Grin Big Grin en kısa zamanda 20000 olmamız dileğiyle Big Grin
Biz bir aileyiz DOST
(06-15-2011 01:37 PM)RaZe Yazılan: [ -> ]
(06-15-2011 12:11 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Hedef 1 milyon.

Var mı arttıran ? Tongue

Az, 2 milyonu bulacak.
WTR'nin standart bir yükselişi var zaten ancak kâh eşitlik ilkesi olsun kâh olaylara bakış açısı olsun insanlara güven veriyor. Arada KOD'da paylaşılıyor buda ilgiye sebeb oluyor sonuna kadar WARROCKTR Smile
Aslında her üyeye gold premium verseniz üye sayısı artar Big Grin ( yeni bir üye ilk mesajı olarak öneriler kısmına bunu yazmıştı ordan geldi aklıma Smile )
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler