06-15-2011, 12:06 AM
Bu aralar forumda çoğu kişi warrock-stats sitesine girip oyuncu araştırıyor.
e tabi explorer hali tutukluk yaparsa sinirlenmek kaçınılmaz oluyor.
Bunu bir fırsat bilerek ben de size küçük bi program sunuyorum.
Program sadece wstats sitesini içerir ve siz normalde internet'i açıp linki girip entere basıp cart curt .
Bunda ise sadece 1 exe ve oyuncu adını yazmak gerisini bırakın poroğram halletsin.
Programım çok tutulursa bunu geliştirmeye hazırım.Proje hakkında iyi planlarım var fakat şimdilik eşantiyon olarak bunla idare edin
Programı açmak için .Net Framework 4 ve internet bağlantısı gereklidir !
Framework 4 Download :
WStats
diğer sitelere de konu açmak isterseniz izin vermekteyim
açanlara teşekkürler şimdiden.bu sene sınav nedeniyle çoğu forumda takılmıyorum bi burası var warrock olarak.
Kamera arkası :
[attachment=4069]
Program tutulursa gelişim sürecine girecektir,daha farklı programlarla konular açılacaktır.. ( tutulması önemli hacı ) =)
Konudaki link kodları :
e tabi explorer hali tutukluk yaparsa sinirlenmek kaçınılmaz oluyor.
Bunu bir fırsat bilerek ben de size küçük bi program sunuyorum.
Program sadece wstats sitesini içerir ve siz normalde internet'i açıp linki girip entere basıp cart curt .
Bunda ise sadece 1 exe ve oyuncu adını yazmak gerisini bırakın poroğram halletsin.
Programım çok tutulursa bunu geliştirmeye hazırım.Proje hakkında iyi planlarım var fakat şimdilik eşantiyon olarak bunla idare edin

Programı açmak için .Net Framework 4 ve internet bağlantısı gereklidir !
Framework 4 Download :
WStats
diğer sitelere de konu açmak isterseniz izin vermekteyim
açanlara teşekkürler şimdiden.bu sene sınav nedeniyle çoğu forumda takılmıyorum bi burası var warrock olarak.Kamera arkası :
[attachment=4069]
Program tutulursa gelişim sürecine girecektir,daha farklı programlarla konular açılacaktır.. ( tutulması önemli hacı ) =)
Konudaki link kodları :
Kod:
http://www.microsoft.com/downloads/tr-tr/details.aspx?FamilyID=9cfb2d51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992 = Framework 4 Download : http://www.dosya.tc/upload/VtawTv/warrock.rar.html
WStats - Alican BALIK