Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WStats program
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bu aralar forumda çoğu kişi warrock-stats sitesine girip oyuncu araştırıyor.
e tabi explorer hali tutukluk yaparsa sinirlenmek kaçınılmaz oluyor.

Bunu bir fırsat bilerek ben de size küçük bi program sunuyorum.
Program sadece wstats sitesini içerir ve siz normalde internet'i açıp linki girip entere basıp cart curt .
Bunda ise sadece 1 exe ve oyuncu adını yazmak gerisini bırakın poroğram halletsin.

Programım çok tutulursa bunu geliştirmeye hazırım.Proje hakkında iyi planlarım var fakat şimdilik eşantiyon olarak bunla idare edin Smile

Programı açmak için .Net Framework 4 ve internet bağlantısı gereklidir !
Framework 4 Download :
WStats

diğer sitelere de konu açmak isterseniz izin vermekteyim Smile açanlara teşekkürler şimdiden.bu sene sınav nedeniyle çoğu forumda takılmıyorum bi burası var warrock olarak.

Kamera arkası :
[attachment=4069]

Program tutulursa gelişim sürecine girecektir,daha farklı programlarla konular açılacaktır.. ( tutulması önemli hacı ) =)

Konudaki link kodları :
Kod:
http://www.microsoft.com/downloads/tr-tr/details.aspx?FamilyID=9cfb2d51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992 = Framework 4 Download : http://www.dosya.tc/upload/VtawTv/warrock.rar.html
WStats - Alican BALIK
Program hakkında biraz daha bilgi açarmısın Alican
Program çok şatafatlı birşey değil,şimdilik tanıtım amaçlı eşantiyon tarzı.
Programın üstünde nick yazma kısmı mevcuttur oraya nick yazdıldığında kişinin stats bilgileri gelir. ( Nick yazma kısmı programda mevcut siteye yazmanıza gerek yok.)
Yararlı bir program teşekkürler alican abi Smile
Anladım program amacını Wstatsta girmeden istediğimiz nickteki kişiyi İE'nin üst kısmındaki bölüme yazarak bulabiliyoruz, doğrumu anlamışım? Peeki bu WR olmadan kullanılmıyor mu?
sen yaptıysan helal olsun vallaha ha.

Knight'ta Düpe, Para hack filan bulursan süper Kâr yaparsın.
(06-15-2011 12:12 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Anladım program amacını Wstatsta girmeden istediğimiz nickteki kişiyi İE'nin üst kısmındaki bölüme yazarak bulabiliyoruz, doğrumu anlamışım? Peeki bu WR olmadan kullanılmıyor mu?

Tamamiyle Warrock'dan bağımsız

(06-15-2011 12:12 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]sen yaptıysan helal olsun vallaha ha.

Knight'ta Düpe, Para hack filan bulursan süper Kâr yaparsın.

Bunları özelden konuşuruz Wink
Ama ben de açılmadı program Alican Big Grin
(06-15-2011 12:21 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Ama ben de açılmadı program Alican Big Grin

.Net Framework 4 gerekli.
Uzun iş yoldan geldim sonra hallederim olmazsa Big Grin Eline sağlık.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler