Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 32 Anonymous Hackerı Yakalandı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Olur böyle vakalar, Türk polisi yakalar...

Anonymous adı altında bir çok eyleme imza atan hacker grubunun son yaptığı saldırıyı tüm Türkiye olarak ilgiyle takip etmiştik. Aradan geçen 3 günde Türk polisi de boş durmamış gibi görünüyor. 12 farklı ilden 32 Türk hacker'ı tutukladıklarını açıklayarak adeta gövde gösterisi yaptılar.

[Resim: 3.jpg]

Devlet dairelerinin internet sitelerine yapılan saldırıların suç olduğunu ve bunun cezasız kalamayacağını açıklayan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı ile Ankara Emniyeti, siber aktivistler grubu Anonymous’un Türkiye’deki uzantısına operasyon düzenledi. 12 ilde eşzamanlı yapılan baskınlarda 32 hacker gözaltına alındı.

Yaşanan bu gelişmeler akıllara "aslında o kadar da anonim değillermiş değil mi?" sorusunu getirmiyor değil hani. Yakalanan 32 kişinin sorgusu şu anda sürerken, gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
Basıldık.
(06-14-2011 11:53 AM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Olur böyle vakalar, Türk polisi yakalar...
Ben olsam bütün mahalleye V maskesi takar aradan sıvışırdım Big GrinBig Grin
(06-14-2011 12:13 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Ben olsam bütün mahalleye V maskesi takar aradan sıvışırdım Big GrinBig Grin

Big GrinBig GrinBig Grin
Big Grin Big Grin güzel oldu
Hehe Big Grin

Burak Kandöker

(06-14-2011 12:13 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Ben olsam bütün mahalleye V maskesi takar aradan sıvışırdım Big GrinBig Grin

Big Grin
Big GrinBig GrinBig Grin
olan yine türklere oldu yabancılar ülkelerinde rahat rahat takılıyolar . . . Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler