Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Adminlerde Power Level Kasıyor :D :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(06-13-2011 07:34 PM)l3yhamsi61 Yazılan: [ -> ]sen kendini zekimi sanıyosun allahın powerlevel ı osmanlı cumhuriyeti warrock clanında olsun crzyerdem34 charında olsun hayatın hack senin halada farklı nicklerle buraya geliyosun inanmayan stats dan baksın şunun geçmişine

hamsi poverlevel sözüne katılıyorum daaa bu photoshop herkes farkında sen bunu gerçek sanmış olamassın dimi Big Grin
SM'li değil oda. Masraftan kaçınıyorlar Big Grin
(06-13-2011 07:41 PM)fsultanmehmet Yazılan: [ -> ]hamsi sazan mısın kardşm sen çekemyrsn git oyuncu ifşa bölümüne ne yapıyrsn yap burada makara amaçlı ss ler koyuyrz sanane benden çekemyrsn anten takmanı tavsiye ederim Wink

o hep öyle alıştık biz Smile
Zehahaha Adamlar akıyor. Hızır nasıl 96 dan bir anda fırladı belli oldu Big GrinBig Grin
Alican seni hiç takmıyorum. Fakat arkadaşının powerlevel yaptığını kanıtlayıp görevinden aldırdığım için bana karşı öfkeli olduğununda farkındayım fakat şu an bana olan öfkenden bir powerlevela arka çıkıp kendini küçültüyorsun bu adam forumda kaç kere banlandı ve bunları yazarken bile cqc oda 49 da powerlevel kasıyor ki ss leri turgay abiye gönderdim
(06-13-2011 07:56 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]
(06-13-2011 07:34 PM)l3yhamsi61 Yazılan: [ -> ]sen kendini zekimi sanıyosun allahın powerlevel ı osmanlı cumhuriyeti warrock clanında olsun crzyerdem34 charında olsun hayatın hack senin halada farklı nicklerle buraya geliyosun inanmayan stats dan baksın şunun geçmişine

hamsi poverlevel sözüne katılıyorum daaa bu photoshop herkes farkında sen bunu gerçek sanmış olamassın dimi Big Grin

yok bea ne alaka hamsi kafalıyız diye bunuda anlamayacakmıyız Big Grin
Güzel olmuş 1/16 bug olmuş heralde Big Grin
Öfkeli olan sensin bunu unutma Smile
Baskasının kötülüğüne neden kızayım ? Kurduğun cümle alakasız bı kere Smile
Sunu da bil abi dediğin arkadasimizla aynı yastayiz, ozel konusmalarda büyüklerine saygılı davranmasını bilmiyorsun
(06-13-2011 08:14 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Öfkeli olan sensin bunu unutma Smile
Baskasının kötülüğüne neden kızayım ? Kurduğun cümle alakasız bı kere Smile
Sunu da bil abi dediğin arkadasimizla aynı yastayiz, ozel konusmalarda büyüklerine saygılı davranmasını bilmiyorsun

Ben öfkeli falan değilim powerlevel yaptığını kanıtladım görevinden aldırdım zaten bunu istiyordum. Ayrıca abin yaşındaki adam diyorsun fakat abim yaşımdaki adam böle işler yapıyorsa gözümde saygısı 0 dır. Birde büyüklerinle saygılı konuşmuyorsun diyorsun fakat kusura bakmada buralarda yazdığın yorumlar hiç büyük olduğunu göstermiyor. Eğer abi olmak istiyorsan abi gibi davran abi gibi yorumlar yaz raylight mesela sana güzel örnek olabilir
bana senden büyük raylight gibi konuşan bi kişi göster şu forumda ?

bla bla bla .. Küçüklere saygım vardır,saygımdan hitaben bundan sonra seni kâle almicam istediğin kadar atıp tutabilirsin hakkımda,sana yazı yazmaya tenezzül etmicem. Sabit kafalar her zaman bildiğini okur ve birşey öğrenmekten kaçınır.Sende bunlardan birisin o yüzden
" Güle güle "
Alican Arkandayım Smile çok güzel özetledin adamın kişiliğini Trabzonluları sevmem zaten !
(06-13-2011 08:28 PM)fsultanmehmet Yazılan: [ -> ]Alican Arkandayım Smile çok güzel özetledin adamın kişiliğini Trabzonluları sevmem zaten !

1. si Alican kendi Trabzonlu ve hem arkandayım diyorsun hemde trabzonluları sevmem diyorsun 2. si şu an kendisinede snn powerlevel kasıldığın ss leri gönderdim sen onun arkasında olsanda o senin arkanda değil bunu bil m045.gif
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler