Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yasazeki Can'ın Forumdaki Görevi Alınmıştır
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Evet Can arkadaşımızın banlandığını hepimiz öğrendik sanırım. Daha önce tourqunieet gibi nicki olan bir accountu vardı sanırım 70 küsür leveldı. O banlanmıştı. Ondan sonra bir accountu daha vardı sanırım vede yanlış hatırlamıyorsam oda banlandı. Ve şimdide "ngpshadow" nickli accountunda banlandığını öğrendik. Geçen banlandığında Can'a forum huzurunda demiştimki, eğerki bundan sonra accountuna sadece kendisi girecekse vede oynayacaksa forumumuzda kalmasında hiçbir sıkıntı yoktur demiştim. Lakin gene banlandı. Bende Hamsi nickli oyuncunun açtığı konudan sonra hemen Hızır'a sordum bu accountun banlanma sebebini vede bana dediği şey "International Server'da Kur-Çöz" oldu. Bunun üzerine daha önce ona dediğim üzere charda Can'ın olduğunu farzedip tüm yetkisini almış bulunuyorum. Artık bu iş foruma zarar vermeye başlamıştı.

Bu arada her zaman Can'ın korunduğunu vede kaytardığımızı düşünenler oldu lakin bir parantez açmak isterim, Can'ın eski accountunun uluslararası serverda bulunma SS'ini Hızır'a ben yollamıştım SS kabul ettiği zamanda vede kimseye söylememiştim bunu Can dahil. Kendi forumumuzun görevlisi olmasına rağmen öyle bir SS ortalıklayken hiç sağlık bir ortam olmayacağını inanıp o SS'i Hızır'a veren bendim.

Bu noktadan sonra Can'a diyebileceğim tek şey bugüne kadar forumumuza yaptığı desteklerden dolayı çok teşekkürler.

Bir ayrı parantez daha açayım, powerlevel yapan oyuncuları bizler yargılamıyoruz, hatta benimde umrumda değildir ama forumumuzun görevlisi olduğu zaman konu bu sefer biraz daha titiz olmak durumundayız. Normal üye olan birinin Powerlevel yapması umrumda bile olmaz bunuda tekrar hatırlatayım.
Yerinde bir karar .
Bak şimdi sen kimin yetkisini aldın anlayamadım karışık yazmışsın ve Can benim adaşım olr az da olsa tanırım
ne diyim hakkında hayırlısı olsun victory.gif
İşte sizede bu yakışırdı helal olsun Turgay Abi bu özellikle Sinan Bey e ve Canın arkadaşlarınada geçmiş olsun...
(06-13-2011 03:20 PM)ceyhungs54 Yazılan: [ -> ]Bak şimdi sen kimin yetkisini aldın anlayamadım karışık yazmışsın ve Can benim adaşım olr az da olsa tanırım

WarrockTR'de mod olan bir tane Yasazeki vardı onunda adı Can'dı.
Can Alındı herhalde forumdaki yetkisinden neyse hayırlısı olsun mutlaka haketmiştir haksız yere olmamıştır...Tongue
İnanır mısınız hala bana -rap veriyorlar ama umrumda değil ben amacıma ulaşmış bulunuyorum victory.gif
Turgay atladığın nokta var. 1. si tourniquett den önce Canın tek bir charı vardı o banlanmıştı. Daha sonradan Can tourniquett i aldı. Tourniquett charının nick değişimi sonucu nicki truculent oldu daha sonrada ikinci bir nc ile (klan dolayısıyla) ngpshadow oldu. Can ilk banını o kurçöz davasından yedi doğru ama charda kendisinin olmadığını ve pw değiştirip sadece kendi oynayacağını söylemiştiki zaten öyle oldu. Bu yediği (tourniquett charında) 2. ban ve sebebide sadece oyunda kendisini tutamayıp küfür etmesi. Yani Cana bağlı olarak bu charda yediği ilk ban ve sırf Can la uğraşmak için konu açan bir kişi yüzünden Canın yetkilerinin alınması bana göre yanlış. Oyunda herkes küfür ediyor bende ettim ve kızdığımda hala ediyorum yalan yok. Ama bu ss Hızıra ulaşmasa ve Can banlanmasa görevleri alınmayacaktı ? Küfür gerçeği resmiyete dökülmedikce problem olmuyorda dökülüncemi oluyor. Bana göre verdiğin karar yanlış. Üzerine basa basa söylüyorumki Can ne şu yediği banı nede Yetkilerinin alınmasını haketti...

(06-13-2011 03:25 PM)l3yhamsi61 Yazılan: [ -> ]İnanır mısınız hala bana -rap veriyorlar ama umrumda değil ben amacıma ulaşmış bulunuyorum victory.gif

ve işte buda Can üzerinde oynanan oyunlara 2. bir kanıt Turgay. Gözünü açıp gör adam resmen kendini ele veriyor. Can 3 gün banlandı charı açılacak. Forumdan banlanmadı sadece yetkileri alındı. Bu adamın derdi Canın yetkilerini düşürmek ve adını çıkarmaya çalışmak,Can a çamur atmak şunu bile göremiyorsan benimde yetkilerimi al bırakır giderim problem değil...
Kendisini çok severim karakterinin sağlamlığından zerre kadar şüpem yok . Oyun için değil adam gibi adam olduğu için çok sevdiğim bir abimdir ne olursa olsun yanındayım DOST
Karar'a saygı duyulması gerekir.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler