06-13-2011, 03:16 PM
Evet Can arkadaşımızın banlandığını hepimiz öğrendik sanırım. Daha önce tourqunieet gibi nicki olan bir accountu vardı sanırım 70 küsür leveldı. O banlanmıştı. Ondan sonra bir accountu daha vardı sanırım vede yanlış hatırlamıyorsam oda banlandı. Ve şimdide "ngpshadow" nickli accountunda banlandığını öğrendik. Geçen banlandığında Can'a forum huzurunda demiştimki, eğerki bundan sonra accountuna sadece kendisi girecekse vede oynayacaksa forumumuzda kalmasında hiçbir sıkıntı yoktur demiştim. Lakin gene banlandı. Bende Hamsi nickli oyuncunun açtığı konudan sonra hemen Hızır'a sordum bu accountun banlanma sebebini vede bana dediği şey "International Server'da Kur-Çöz" oldu. Bunun üzerine daha önce ona dediğim üzere charda Can'ın olduğunu farzedip tüm yetkisini almış bulunuyorum. Artık bu iş foruma zarar vermeye başlamıştı.
Bu arada her zaman Can'ın korunduğunu vede kaytardığımızı düşünenler oldu lakin bir parantez açmak isterim, Can'ın eski accountunun uluslararası serverda bulunma SS'ini Hızır'a ben yollamıştım SS kabul ettiği zamanda vede kimseye söylememiştim bunu Can dahil. Kendi forumumuzun görevlisi olmasına rağmen öyle bir SS ortalıklayken hiç sağlık bir ortam olmayacağını inanıp o SS'i Hızır'a veren bendim.
Bu noktadan sonra Can'a diyebileceğim tek şey bugüne kadar forumumuza yaptığı desteklerden dolayı çok teşekkürler.
Bir ayrı parantez daha açayım, powerlevel yapan oyuncuları bizler yargılamıyoruz, hatta benimde umrumda değildir ama forumumuzun görevlisi olduğu zaman konu bu sefer biraz daha titiz olmak durumundayız. Normal üye olan birinin Powerlevel yapması umrumda bile olmaz bunuda tekrar hatırlatayım.
Bu arada her zaman Can'ın korunduğunu vede kaytardığımızı düşünenler oldu lakin bir parantez açmak isterim, Can'ın eski accountunun uluslararası serverda bulunma SS'ini Hızır'a ben yollamıştım SS kabul ettiği zamanda vede kimseye söylememiştim bunu Can dahil. Kendi forumumuzun görevlisi olmasına rağmen öyle bir SS ortalıklayken hiç sağlık bir ortam olmayacağını inanıp o SS'i Hızır'a veren bendim.
Bu noktadan sonra Can'a diyebileceğim tek şey bugüne kadar forumumuza yaptığı desteklerden dolayı çok teşekkürler.
Bir ayrı parantez daha açayım, powerlevel yapan oyuncuları bizler yargılamıyoruz, hatta benimde umrumda değildir ama forumumuzun görevlisi olduğu zaman konu bu sefer biraz daha titiz olmak durumundayız. Normal üye olan birinin Powerlevel yapması umrumda bile olmaz bunuda tekrar hatırlatayım.