Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: sağlam clanı olan davet etsin pro oyuncuyum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar ben kankam iki kişi olarak 34-36 lwl çarlarımız ban yedi ve şimdi yepyeni bir sayfa açarak yeniden başladık ikimizdede gold pre ve 2400 g1 çektik clanlara duyrulur acil temasa geçerlerse sevinirim
Neden ban yedi hesaplarınız?
Ban yediysen elbet vardır bir sebebi Smile Bizim clana alım var ama 50+ , 50 lvl olunca WarrockHİT ts sine qel Wink
çarlarımız bugta kaldı gmlerde banladı sonra destek hattından irtibata geçtik çarlara başkası girmeye çalışmış göya ondan banlamışlar
Arkadaşım sen niye habire çelişkili konular açıp forumu kirletiyorsun?

Az önceki konunda +25 klana alım vardır diye konu açmışsın şimdi klan arıyorum diye konu açıyorsun Ss.gif Angry
(06-13-2011 01:44 PM)beko1234567 Yazılan: [ -> ]çarlarımız bugta kaldı gmlerde banladı sonra destek hattından irtibata geçtik çarlara başkası girmeye çalışmış göya ondan banlamışlar

Benim hesabım kaç kere bugta kaldı ama hiç birinde banlanmadım nedense
Böylelerini tutmamak lazım forumda. Gereksiz üye.
Düzenlendi.Metin KANDEMİR
Yazık çok yazık. m045.gifm045.gif
Beko senin bir kere hesabın kapatılcak bu forumdan ama bare yalan atarken düzgün yalan at çar buqta kaldığı zaman bağlantını sıfırlıyorlar ve çarın açılıyor çarın buqta kalması oyun sorunudr senin sorunun değil bnce sen opk cısın ...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler