Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Internet sıfresını nasıl bulabılrım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler dedemlerın evındeyım adslnın sıfresını ogrenmem gerek modemın altında yazan sıfre olmuyor nasıl bulacagımı soyleyebılırmısınız
ADSL Müşteri Hizmetlerini ara orda gerekli teknik desteği bizden daha iyi sağlarlar. Smile

Ayrıca ADSL şifresini bilmediğin halde nasıl internete bağlandın merak ettim Big Grin
Dedenin adını soyadını bide doğum yılını yaz kesin tutat victory.gif Smile
anlatması uzun laptop otomatık olarak baglanıyor zaten sıfreye gerek duymuyoruz ama sıfreyı ogrenmek gerektı o yuzden tesekkurler Smile
ADSL dediğin kullanıcı ismi ve şifresiyse TTneti ara dedenin kimliğini bul bilgilerini ver sana bilgileri verirler wireless şifresini soruyorsan modemin arayüzünden şifreyi kaldırırsın olur biter
Sanırım wireless şifresinden bahsediyorsun.Modemin networkünü bul gooogle dan muhtemelen 192.168.1.1 gibi birşeydir.Daha sonra bu adrese gir dedenlerin olduğu için id ve pw nin admin - admin olduğunu düşünüyorum ordan wireless şifresini değiştir.Kendisini bulamasan da değiştirmek işini görür sanırım.
tamam sıfreyı buldum klasık sıfreymıs kıtlenebılır Smile
Referans Adresler