Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Battlefield 3'ün ön siparişi beğenilmedi!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Battlefield 3 bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri orası kesin. Fakat yeni duyurulan ön sipariş bonusları hakkında Electronic Arts'ın yaptığı anketin sonuçları eminiz ki Electronic Arts için hayal kırıklığına dönüştü.

[Resim: 17.jpg]

Öncelikle ön siparişin bonusları neler? Oyunu piyasaya çıkış tarihinden önce satın alan herkes, oyunun tam sürümünde bulunmayacak birkaç silaha sahip olacak. Ön siparişin bundan başka bir getirisi olmaması Battlefield 3'ü merakla bekleyen oyuncuları sinirlendirmiş gibi duruyor.

Electronic Arts sitesinde yaptığı anketle ön siparişin beğenilip beğenilmediğini sorduğunda aldığı yanıt mutlaka kendilerini çok şaşırtmıştır. Zira ankete göre, ankete katılanların yüzde 95'i bu içeriği yetersiz bulduklarını söyleyerek Electronic Arts'ı topa tuttular.

Bakalım Electronic Arts'ın bir sonraki hamlesi nasıl olacak?
Böyle oyunlar ne kadar ..
Ön sipariş ne ya ilk defa duyuyorum.Ss.gif
SAGOLL
(06-13-2011 01:13 PM)leader01 Yazılan: [ -> ]Böyle oyunlar ne kadar ..

Ben orjinal CD key alıyorum 25-30 TL oluyor.
Amerika sonra Avrupa sonra Türkiye ve diğer ülkeler.

Oyunların öncelikli çıkış tarihi böyledir ve oyun bütün dünyada çıkacağı tarihten önce kendi ülkelerinde Amerika'da satış yapılabiliyor bu ön sipariş bu. Hatta Limited Edition'la bile alakası varmı bilemem.

Mesela ACR Kasım ayında çıkıcak ama youtube'da ps3'de gameplay mevcut
Referans Adresler