Evet sizin yaptıgınızı herkez görsun açtıgım odaya geldiler butun adamları kıckleyip kendilerini odaya aldılar butun herkez sonra son 3 adam kala beni kıckleyip attılar burdan hepsine selam söyluyorum 1 v 1 yapamayacak kadar eziksiniz anca toplu oynar böyle yaparsınız ben %3 exp alamadım ama sizin ne kadar adi bir insan oldugunuzu anladım Allah ne biliyorsa öyle yapsın ezik gurubu sizi
akıncılar zaten tümden afk kastılar. bigheart45 midir nedir elimde ss si yok ama adam 68 den 76 ya kadar kast.
WarRock kuralıdır bu bana hergün oluyo !!
(06-13-2011 12:30 PM)0ldschoolownz9x Yazılan: [ -> ]WarRock kuralıdır bu bana hergün oluyo !!
beni attıkları zaman 1 level hesapla odaya girip bende onu atıyorum

(06-13-2011 12:32 PM)windows7s Yazılan: [ -> ] (06-13-2011 12:30 PM)0ldschoolownz9x Yazılan: [ -> ]WarRock kuralıdır bu bana hergün oluyo !!
beni attıkları zaman 1 level hesapla odaya girip bende onu atıyorum 
1 v 1 neden kaçıyorlar çözemedim clan clan değil hayvanat bahçesi

(06-13-2011 12:28 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Evet sizin yaptıgınızı herkez görsun açtıgım odaya geldiler butun adamları kıckleyip kendilerini odaya aldılar butun herkez sonra son 3 adam kala beni kıckleyip attılar burdan hepsine selam söyluyorum 1 v 1 yapamayacak kadar eziksiniz anca toplu oynar böyle yaparsınız ben %3 exp alamadım ama sizin ne kadar adi bir insan oldugunuzu anladım Allah ne biliyorsa öyle yapsın ezik gurubu sizi
Sende arkadaşlarını topla odalarını al dostum

(06-13-2011 12:38 PM)Rebelli0uss Yazılan: [ -> ] (06-13-2011 12:28 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Evet sizin yaptıgınızı herkez görsun açtıgım odaya geldiler butun adamları kıckleyip kendilerini odaya aldılar butun herkez sonra son 3 adam kala beni kıckleyip attılar burdan hepsine selam söyluyorum 1 v 1 yapamayacak kadar eziksiniz anca toplu oynar böyle yaparsınız ben %3 exp alamadım ama sizin ne kadar adi bir insan oldugunuzu anladım Allah ne biliyorsa öyle yapsın ezik gurubu sizi
Sende arkadaşlarını topla odalarını al dostum 
onların yaptığı aptallıgı sende yap diyorsun onların yaşlarına düşşem yapardım ama bundan sonra olmaz

en sinir olduğum şey tak kalndan adam gelcek anında atıyolar

tamam başlarda atılabilir ama sonlarda o kadar emek veriyoz 1 adam için atılıyoz
(06-13-2011 12:30 PM)windows7s Yazılan: [ -> ]akıncılar zaten tümden afk kastılar. bigheart45 midir nedir elimde ss si yok ama adam 68 den 76 ya kadar kast.
O clanın bizim clanımızla alakası yoktur ayrıca bu arkadaşa verilecek cevabı wrhite açtım bakarsınız

http://www.warrockhit.com/forum/konu-d3v...kufur.html Bakında öğrenin kim neymiş ayrıca wrhit
Rekorlar Albümü nde skorum var arkadaş swap yaptığımı söyledi o yüzden attım hiç kimseye bu şekilde laflar edemez ts gelecekti gelsin konuşalım ts ye gelmedin kaçtın ayrıca gel konudada belirttim 1v1 md500 varsa cesaretin çık karşıma !