Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İlk kez bu kadar tehlikelisi geldi !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(06-12-2011 12:00 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Nefret ediyorum bu hayvandan. Her yıl yazlıkta tonlarcasıyla karşılılaşıyorum. Açığa gittiğim zaman kesin kocaman kocaman dolaşıyorlar suyun diplerinde. Hele sürü halinde mor olan en az 30cmlikler dolaşıyorsa tabana kuvvet...

Benim bildiğim bunlar hep kıyılarda olurlar açıklarda pek olmazlar.
işte açıklardan gele gele kıyıya vuruyorlar =)
Açıkta beyazlar olur

mor ve kırmızı böle ortalarda aralarda,nadiren kıyıya vururlar
Iyk Angry Hiç sevmiyorum bu hayvanları yav. Nefretlik alayı. Korkuyorumda kaçıyorum nerde görsem. Denizi insana zehir ediyorlar AngryAngry
geçen yaz tatilde kıyıya yakın bir yerde tekneden denize atladım. yere bi bastım yumuşak, cıvık bi şey 150 metreyi 20 saniye civarında yüzerek kıyıya ulaştım Big Grin bi ara ayak parmağımı yengeç ısırmıştı ondada kalp krizi geçiriyordum Big Grin
E şimdi tatil arefesinde ne gereği vardı hacım bu konunun Big GrinBig Grin
Muğla'da ortaya çıkmışlar biraz kuzeye çıksalar..... ben bu yaz denize girmemeyi düşünüyorum Big Grin Big Grin
Dikkat etmek lazım. Ama unutmayın ki bundan çok daha tehlikeli bir deniz canlısı var. Vatoz. Deniz anasından en az 10 kat daha tehlikeli bir canlı. Kuyruğundaki elektrikten köpekbalıkları bile korkuyormuş, gerisini siz düşünün Smile
(06-12-2011 12:00 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Nefret ediyorum bu hayvandan. Her yıl yazlıkta tonlarcasıyla karşılılaşıyorum. Açığa gittiğim zaman kesin kocaman kocaman dolaşıyorlar suyun diplerinde. Hele sürü halinde mor olan en az 30cmlikler dolaşıyorsa tabana kuvvet...

ayni çileyimi çekiyoruz ne.çok gıcık bişey bunlar ya bazen yüzerken ufaklarının elimin içinden kaydığını hissediyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler