Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Britney Spears Öldü !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ŞAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Sakin olun beyler... Sarışın bomba hala hayatta ve sağlığıda gayet iyi (az önce telefonda konuştukta (selamı var hepinize ARTİST) sordum tabi halini hatırını... Bir kaç parçamı paylaş kulaklarının pası silinsin WTR ailesinin dedi bende kolları sıvadım 3-5 tane parça yükledim). Kalp atışlarınızın hala 120 civarında seyrettiğini kulağıma gelen küt küt seslerinden anlıyorum... E hadi artık rahatlayın Britneyle (fesatlık yapmayın bu laf üzerine Angry). Big Grin

Yaaaaaaaaaaaa?? Big Grin Big Grin

Son cümle ile bu adamın kesinlikle SİNAN olduğunu anladım Big Grin Tongue
Hacı bu şarkıyı koymuyorsan ölmüş say harbi onu

(06-11-2011 10:32 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]Hacı bu şarkıyı koymuyorsan ölmüş say harbi onu

O şarkısını sevmedim ben pek Sad
Aleyküm selam Smile
Bir an dedim noluyo Öldü falan diyince Smile
Aklıma south parkın britney bölümü geldi Big Grin
La ödüm koptu Big Grin Adam ayak üstü piskolojik tez yazmış ya Big Grin Güzel şarkılar .
(06-11-2011 10:13 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]ŞAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Sakin olun beyler... Sarışın bomba hala hayatta ve sağlığıda gayet iyi (az önce telefonda konuştukta (selamı var hepinize ARTİST) sordum tabi halini hatırını... Bir kaç parçamı paylaş kulaklarının pası silinsin WTR ailesinin dedi bende kolları sıvadım 3-5 tane parça yükledim). Kalp atışlarınızın hala 120 civarında seyrettiğini kulağıma gelen küt küt seslerinden anlıyorum... E hadi artık rahatlayın Britneyle (fesatlık yapmayın bu laf üzerine Angry). Big Grin

Adam işini biliyo adamım
Banyoya gitti herkes, gece gece Britney paylaşımı yaparsan öyle olur!
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler