Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Karşıdakine Kafayı Yediren Kağıt Espirleri Arşivi(Tamamı Bana Ait)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
DİPNOT: Bunlar Pek Komik gelmeyebilir ama bunu yaptığınızda karşınızdaki kişinin yüz ifadesine baktığınızda bu işin komikliğinin nerede olduğunu anlarsınız.

Arşiv

1.) Kağıda Laf yazın birine atın. Büyük ihtimalle "Nabıyon Len" gibi bi tepki verir, "Laf atıyorum" cevabını verin.--BUNU BİR ÇOK FARKLI ŞEKİLDE UYGULAYABİLİRSİNİZ//Bkz : B*k atmak-Suç Atmak-Stres Atmak-Cevap Atmak vb...--

2.) Büyük bir kağıda "PUSU" Yazın ve üstüne yatın. Size seslenen veya sizi dürten ilk kişiye "Şşşş!!! Pusuya yattım dur" diyerek tepki verin.

3.) Kağıda "FAK" Yazıp yere atın. Üstüne basan ilk Kişiyle "FAKA BASTIN HOHAHAHA" diyerek dalga geçin, yere bakıp "FAK" yazan kağıdı görünce tokat atabilir dikkat edin.

4.) Bir kağıda "Sorumluluk" yazın, kağıdı birine verin. "Artık Sorumluluk Sahibi Biri Oldun" diyin. Kağıttaki yazıyı okuyana kadar ne dediğinizi anlamaz. Okuduğunda ise kafayı yer.

Devamı aklıma geldikçe paylaşırım//Uyarı : hepsini bir anda aynı kişiye yapmayın. Çok saçma tepkiler gelmeye başlıyor. (Bkz:Küfür etmek,Tekme Tokat dalmak vb..)
Big Grin fena değil ^^
Güzel Big Grin Çok renkli olmuş "Sadelik profesyonelliktir"
Tümünün renkli, büyük, kalın, italik vs yazılması yasaktır.

Düzenlendi.
''B*k'' atmak sansürüne hayran kaldım Ne demek istedin açıklarmısın anlayamadımda Big Grin
(06-11-2011 07:30 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Tümünün renkli, büyük, kalın, italik vs yazılması yasaktır.

Düzenlendi.

Sarı kalın yazmayınca zor okunuyordu. O yüzden tümünü kalın yapmıştım, düzelttim. Sarı olan yerleri sadece kalın yaptım şimdi. Uyarın için teşekkürler.
karşıdaki insan yakın arkadaşınız değilse yapmayın bidaha yanınıza gelmez Smile
(06-11-2011 07:32 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]karşıdaki insan yakın arkadaşınız değilse yapmayın bidaha yanınıza gelmez Smile

Karşı cinsden birine yapmayı denemeyin yüzünüze bile bakmaz bidaha...
(06-11-2011 07:32 PM)l2eddr4q0n Yazılan: [ -> ]
(06-11-2011 07:30 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Tümünün renkli, büyük, kalın, italik vs yazılması yasaktır.

Düzenlendi.

Sarı kalın yazmayınca zor okunuyordu. O yüzden tümünü kalın yapmıştım, düzelttim. Sarı olan yerleri sadece kalın yaptım şimdi. Uyarın için teşekkürler.

Rica ederim dikkat edelim lütfen.
3. güzel yav. Ama yan etkileri kötü Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler