Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: System Care 4 Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
System Care 4'ü önerdiler.Ve yükledim,problemleri kaldırdı.Ardından oyuna tıkladım Now Loading... bölümünde 1 dakika bekliyor.Ardından masaüstüne atıyor.Bilgisi olan varsa burdan anlatabilirmi veya tw'den halledebilirmi?
Akşama Big Grin
(06-11-2011 04:17 PM)r1s1ngturk Yazılan: [ -> ]Akşama Big Grin
Of ya bende adam akıllı bir yorum geldi diye sevinmiştim Big Grin
Bence senin oyunun sistem dosyalarında bir problem var. Oyunu baştan yüklemeni öneririm.
NOT: Oyunu yükledikten sonra pcyi yeniden başlatmadan AdvancedSystemCare çalıştırma. Yeni kayıtları geçersiz olarak görebilir ve stabilite sorunları oluşabilir. Bilgisayarını yeniden başlattıktan sonra çalıştır. Tüm yeni yüklemeler için bu söylediğim geçerlidir.
(06-11-2011 04:22 PM)Burak A. Yazılan: [ -> ]Bence senin oyunun sistem dosyalarında bir problem var. Oyunu baştan yüklemeni öneririm.
NOT: Oyunu yükledikten sonra pcyi yeniden başlatmadan AdvancedSystemCare çalıştırma. Yeni kayıtları geçersiz olarak görebilir ve stabilite sorunları oluşabilir. Bilgisayarını yeniden başlattıktan sonra çalıştır. Tüm yeni yüklemeler için bu söylediğim geçerlidir.

Oyunu baştan yüklemek 3-4 saat alıyor Sad
Yuh Big Grin
Bilgisayarıma Tıkla Program Ekle/Kaldır'a tıkla War Rock'a Gel. Sağ Tıkla Onar De Bozuk Veya Onarılması gereken dosyaları onarır ve seni 3-4 saatten kurtarır Smile
Oyunun dilini değiştirip girmeyi denevictory.gif
Referans Adresler