Berkay (R1s1ngturk) arkadaşım GameBooster adlı hızlandırıcı programını tw ile halleti,ardından oyuna girdim oyun bir hayli hızlanmıştı ANCAK 5 dakikada bir hata verip oyun kapanıyordu.Önerebileceğeniz bilgisayar hızlandırıcı programlar varmı ?
SystemCare 4 adlı bir program var her yönden bilgisayarını mükemmelleştiriyor.Bence onu bir dene ben denedim çok memnum kaldım

Bilgisayarların belli bir işlem gücü vardır.Yazılımsal olarak gamebooster sistem kaynaklarını sadece oyun üzerinde artırıyor fakat hata almanız zaten kaçınılmaz.Bilgisayarını hızlandırmak istiyorsan O.C (overclock) yani hızaşırtma yapman lazım.Bunun için işlemcin ramlerin ve ekran kartını iyi tanıman ve acemice bu işe atılmaman gerek.Donanım üzerine forum siteleri var ve aradığın cevabı detaylarıyla oralarda bulabilirsin.Sana tavsiyem Gamebooster gibi sanal hızlandırma programları kullanmaman.Sistemini zinde tutmak istersen sana advanced systemcare 4 programını önerebilirim
Advanced System Care öneririm. Bilgisayarını hızlandırmak ziyade, Bilgisayarındaki çöpdosyaları ve kayıt hatalarını düzelterek sistemin formatlandığı ilk anki halinde kalmasını sağlıyor. Yani sistem sürekli zinde kalmış oluyor. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Programı açıp 1-2 dk süren tarama ve temizle işlemiyle sistem capcanlı oluyor. Tavsiyem pc yi her kapatmadan önce bu işlemi yap. Farkı göreceksin

Serdar o programları kullanma.Bilgisayarları hızlandırıcı programlar bilgisayarının ömrünü kısaltır.
(06-11-2011 06:48 PM)Ngp - Bozkurt Yazılan: [ -> ]Serdar o programları kullanma.Bilgisayarları hızlandırıcı programlar bilgisayarının ömrünü kısaltır.
Gerekli açıklama güzelce gelmiş.
HİÇ BİR hızlandırıcı programı önermem. Sonuçta o programı kullanabilmek için yine devreye bilgisayar girecek ve bilgisayar o programı uygulayabilmek için kendinden bir şeyler kaybedecektir. Mesela en iyi örnek hızlandırıcı programlar RAM yer
Örneğin ben hızlandırıcı program kullandığımda eski bilgisayarımda 256 mb ram vardı 4-5 gün sonra 255 mb ram olduğunu gördüm. Yani hızlandırıcı programlar bilgisayarınızdan çeşitli şeyler sömürüyor.
Hızlandırıcı program yerine OverClock gibi bir şey varken niye onlara başvurasınız ki.
Hızlandırıcı programları tavsiye etmem

(06-11-2011 03:22 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Bilgisayarların belli bir işlem gücü vardır.Yazılımsal olarak gamebooster sistem kaynaklarını sadece oyun üzerinde artırıyor fakat hata almanız zaten kaçınılmaz.Bilgisayarını hızlandırmak istiyorsan O.C (overclock) yani hızaşırtma yapman lazım.Bunun için işlemcin ramlerin ve ekran kartını iyi tanıman ve acemice bu işe atılmaman gerek.Donanım üzerine forum siteleri var ve aradığın cevabı detaylarıyla oralarda bulabilirsin.Sana tavsiyem Gamebooster gibi sanal hızlandırma programları kullanmaman.Sistemini zinde tutmak istersen sana advanced systemcare 4 programını önerebilirim
+1 hacı abiğğ destek veriyorum sana