Öncelikle merhabalar arkadaşlar .
Oyunda herhangi birisi bana pm atamıyo online olduğum halde .
Ve şu imzalar var ya hani kd gösteren , lvl gösteren , onlara adımı yazınca böyle bir kullanıcı kullanılmamaktadır diyo . Ne yapmam gerekiyo

Nickinin harfleri ve sayılar çok uzun olduğu için ve +13 kelimeden olustugu için atamıyorlar nickin en az 12 haneli olucaktır.
Nick mi değiştirmem gerekiyor ?
(06-11-2011 10:38 AM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]Nickinin harfleri ve sayılar çok uzun olduğu için ve +13 kelimeden olustugu için atamıyorlar nickin en az 12 haneli olucaktır.
Düzeltme yapayım pm atılması için kullanıcı adın en az 10 harfli olmalıdır. 10 harften fazla olan nicklere pm atılmamaktadır..
benm princepasha diye arkadasım vardı ona pm atılıyordu.
Benim de guardian3033 banada pm atılıyor. Herhalde sadece harfler için geçerli ?
11 harf sınırı var.11 harfden fazlasına pm atamıyorsunuz.
(06-11-2011 10:58 AM)PesimistTR Yazılan: [ -> ]11 harf sınırı var.11 harfden fazlasına pm atamıyorsunuz.
(06-11-2011 10:39 AM)DogukanYuksel Yazılan: [ -> ] (06-11-2011 10:38 AM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]Nickinin harfleri ve sayılar çok uzun olduğu için ve +13 kelimeden olustugu için atamıyorlar nickin en az 12 haneli olucaktır.
Düzeltme yapayım pm atılması için kullanıcı adın en az 10 harfli olmalıdır. 10 harften fazla olan nicklere pm atılmamaktadır..
Arkadaşlar yanlış biliyorsunuz
13 harf ve üzeri nicklere oyun pm atılamıyor.Benim oyundaki nickim ngpcreativex 12 harf ve pm atılabiliyor

evet 14 ve sonrasına pm atılmıyor
Hayır bak Warrock'a başladığım ilk zamanlar benim nickim semihkarabacak'tı bana pm atılmıyordu ama ben pm atıyordum. Bu 13 haneli nickide kendimiz yapamıyordum pixel değiştirmişti benim nickimi, sonra olayı anlattım tekrar değiştirdi beğenmedim tekrar değiştirdi, bedevadan pixele 3 kez nick değiştirtmiştim
Konu düzenlendi, hepsinin
renkli,
büyük,
kalın,
italik vs. yazmak yasaktır.