Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: l2eddr4q0n Hakkında...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Aylardır, dewlove/Muhammet Keskin'in saçma sapan bir konusu yüzünden öldürdüğüm oyuncuların 75%i bana wh,sekmeme falan filan iftira atmaya başladı, bunların başında dewilpro (Videomu çektiğini söylemişti 2 gün önce, internette aradım taradım video yok)onun arkasından l3ossworld(hack dedi tw istedi, Recep Abi 5-6 kez "Kim tw istemişti" diye sormasına rağmen cevap vermedi, Recep Abi de sinirlenince "Sana tw yok" demişti. Bunun üzerine foruma bakarsınız demişti o da, 2-3 gündür konu yok)
Eğer Foruma Konu Açamayacak Kadar Korkaksanız, bana hack diyecek kadar da cesur olmayınız... Tanımadığım bilmediğim insanların egolarını tatmin etmeleri için de onlara TW Vermemem, hack olduğumu kanıtlamaz..
Bırak ya nederlerse desinler . Başka birşey daha diyeceğim : imzan biraz kaba ve kötü olmamışmı ?
(06-11-2011 10:01 AM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]Bırak ya nederlerse desinler . Başka birşey daha diyeceğim : imzan biraz kaba ve kötü olmamışmı ?

İmzam, "GÖZTEPE"ye "göttepe" şeklinde hitap edenlere cevap niteliğindedir. Bence hiç de kötü değil :/
Referans Adresler